Ο Εθισμός του Κριστιάν Αμπρόζ
Η Αγάπη σου μου Fhtagn
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-9773-03-4
Εκδόσεις Nightread, Αθήνα, 6/2016
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 4.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
12 x 17 εκ., 100 γρ., 70 σελ.
τ. 1
Σύντομη περιγραφή
Το πρώτο βιβλίο της σειράς «Ο Εθισμός του Κριστιάν Αμπρόζ» μας συστήνει το βασικό χαρακτήρα που έχει πλάσει ο συγγραφέας, τον εκκεντρικό ντεντέκτιβ Κριστιάν Αμπρόζ, ο οποίος καλείται να διαλευκάνει μια ιστορία μυστηρίου και τρόμου που περιλαμβάνει ένα βίαιο έγκλημα και μια απόκοσμη ιστορία αγάπης με φόντο τη σύγχρονη Νέα Ορλεάνη.
Περιγραφή

Νέα Ορλεάνη: πρόθυμη, ατίθαση, γεννημένη από πόρνες και μαχαιροβγάλτες· ξαναγεννημένη μέσα από την κρύα μήτρα της καταιγίδας. Στους δρόμους της άφησαν τα χνάρια τους μουσικοί, ζωγράφοι και συγγραφείς· μάγισσες, γκάνγκστερ και σαδιστές φονιάδες. Όλοι τους γλεντζέδες. Από τις αλέες και τα καταγώγια, μέχρι τις γιορτινές λεωφόρους και τα πολύφωτα μπαρ της, τριγυρνούν θεοί και δαίμονες, ήρωες και τέρατα· και πράγματα τόσο εξώκοσμα που αψηφούν κάθε περιγραφή. Ανάμεσά τους κι ένας χλομός άντρας με κατάμαυρα μαλλιά: τέρας, όσο και τζέντλεμαν κυνηγός τεράτων, όσο κι εθισμένος στο άγγιγμα των Ακατονόμαστων Θεών. Πάντοτε ανικανοποίητος, ακροβατεί μεταξύ του χιούμορ και της τρέλας, αναζητώντας το χαμένο τίμημα της ύπαρξής του: την ανθρώπινη ευφορία΄.

Το πρώτο βιβλίο της σειράς «Ο Εθισμός του Κριστιάν Αμπρόζ» μας συστήνει το βασικό χαρακτήρα που έχει πλάσει ο συγγραφέας, τον εκκεντρικό ντεντέκτιβ Κριστιάν Αμπρόζ, ο οποίος καλείται να διαλευκάνει  μια ιστορία μυστηρίου και τρόμου που περιλαμβάνει ένα βίαιο έγκλημα και μια απόκοσμη ιστορία αγάπης με φόντο τη σύγχρονη Νέα Ορλεάνη. 


Add: 2016-11-16 11:06:41 - Upd: 2017-03-10 10:45:28