Ταξίδι στις χώρες του έρωτα και της αγάπης
Voyage aux pays de l'amour (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Παπασταύρου, Άννα
Επιμέλεια κειμένου: Βιορρέ, Δάφνη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-461-723-4
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 11/2016
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Γαλλικά
€ 13.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 450 γρ., 288 σελ.
Περιγραφή

Ανακαλύψτε την αγάπη!

Η αγάπη έχει αυτή την απίστευτη δύναμη να μας αναστατώνει.

Χωρίς καμιά προειδοποίηση, μπορεί να αναστατώσει συθέμελα τη ζωή μας και να μας αποπροσανατολίσει.

Πώς θα την εξημερώσουμε, πώς θα τη φροντίσουμε, πώς θα της δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό; Πώς θα ζήσουμε τις στιγμές της αμφιβολίας με την ίδια ηρεμία που βιώνουμε τις στιγμές της έντονης ευτυχίας;

Ο Ζακ Σαλομέ μάς προσκαλεί ν’ ανακαλύψουμε τις εύφορες και περίπλοκες χώρες του έρωτα και της αγάπης, τις γεμάτες φως αλλά και σύννεφα.

Μας μιλάει για τον έρωτα, το πάθος, τα είδη της αγάπης για τον άλλο αλλά και την αγάπη για τον εαυτό μας, την τόλμη που απαιτεί η αγάπη, τη διάρκειά της, τους κινδύνους που την απειλούν, την ανανέωση των ζευγαριών και τελικά… το όνειρο της αγάπης. 

Οι σκέψεις του συγγραφέα παρέχονται μέσα από κείμενα γεμάτα ειλικρίνεια και θέρμη, και είναι πηγή ενθάρρυνσης και έμπνευσης. Θα καθοδηγήσουν όσους αναζητούν τον δρόμο τους στα απέραντα μονοπάτια της ερωτικής περιπέτειας.

Ο Ζακ Σαλομέ είναι ψυχοκοινωνιολόγος, σύμβουλος ανθρωπίνων σχέσεων, ομιλητής και συγγραφέας. Από το 1962 εργάζεται για μια πιο ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και για την εξάλειψη της βίας στις σχέσεις μεταξύ παιδιών και ενηλίκων. Έχει γράψει πάνω από 60 βιβλία, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες.


Add: 2016-11-03 10:08:36 - Upd: 2021-09-29 10:41:09