Τέσσερις Φίλες
Four Friends (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-620-697-9
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 6.30 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
12 x 18 εκ., 246 γρ., 416 σελ.
Περιγραφή
Τέσσερις γυναίκες ανακαλύπτουν τι σημαίνει να είσαι σύζυγος, μητέρα, ερωμένη, φίλη… και το πιο σημαντικό: ο πραγματικός εαυτός σου.

Η Τζέρι δεν μπορεί να αποφασίσει τι είναι πιο εξουθενωτικό: το να μάθει ότι ο «ιδανικός» γάμος της φέρει στην πραγματικότητα πολλές βαθιές ρωγμές, ή ο θυμός που βιώνει καθώς προσπαθεί να τις επισκευάσει; Πάντα ήταν εκείνη η άγκυρα για τις φίλες της και για τα τρία παιδιά της που βιώνουν το άγχος της εφηβείας. Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να ασχοληθεί σοβαρά με τον εαυτό της.

Η Άντι δεν έχει καλή προϊστορία με τους άντρες, και έχει φτάσει να πιστεύει πως δε θα βρει ποτέ τον έρωτα της ζωής της. Όταν διαπιστώνει ότι την ελκύει ένας προσγειωμένος μαραγκός –ένας άντρας χωρίς κανένα από τα προσόντα που συνήθως τη συνάρπαζαν– αρχίζει να αναθεωρεί όλα όσα πίστευε ότι ήθελε στη ζωή.

Η αιώνια αναζήτηση της ισορροπίας από τη Σόνια θα γίνει συντρίμμια όταν ο άντρας της θα της δηλώσει ότι βαρέθηκε τις μεταφυσικές της θεωρίες και θα φύγει από το σπίτι. Δεν υπάρχει κανένα φυτικό τονωτικό, κανένα τελετουργικό εξαγνισμού που μπορεί να τη βοηθήσει να ξαναβρεί την ηρεμία –και τα λογικά της.

Η εσωστρεφής Μπι-Τζέι, που έχει μετακομίσει πρόσφατα στο Μιλ Βάλεϊ, είναι εκείνη που θα φέρει τα πάνω κάτω. Η γυναίκα με τα σκοτεινά μυστικά ανοίγει την καρδιά της στις γειτόνισσές της, και όλες μαζί θα προσπαθήσουν να ξαναβάλουν σε τάξη τις ζωές τους και να βγουν πιο δυνατές.

Add: 2016-10-25 09:19:41 - Upd: 2021-03-17 18:29:37