Μαθαίνω να επιπλέω
Πώς θα πετύχεις με μία start-up
Mission in a bottle : The honest guide to doing business differently and succeeding (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-586-157-5
Κριτική, Αθήνα, 9/2016
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 23.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
288 σελ.
Περιγραφή

Με σύμμαχο και μέσο τους την αμεσότητα των κόμικς, οι συγγραφείς –συνιδρυτές της εταιρίας τσαγιού Honest Tea– διηγούνται διασκεδαστικά την ιστορία του πώς έστησαν μια επιχείρηση «διαφορετική», με στόχο όχι μόνο να προσφέρουν στους καταναλωτές ένα υγιεινό εναλλακτικό ρόφημα, αλλά να διαδώσουν ένα νέο μοντέλο επιχείρησης με σεβασμό στον καταναλωτή. Γεμάτο εμπειρίες ζωής και συμβουλές για τις προκλήσεις και τα εμπόδια στον δρόμο για μια νέα πετυχημένη επιχείρηση, το βιβλίο αποτελεί πολύτιμο οδηγό και παράδειγμα για το πόσο μακριά μπορούν να οδηγήσουν μια start-up η επιμονή και η δημιουργικότητα.

 

«Συνδυασμός αρχών οικονομικής θεωρίας, μάνατζμεντ, πάθους και επιμονής για την επιτυχία. Διαβάζεται ευχάριστα, διαβάζεται γρήγορα και… ξαναδιαβάζεται πολλές πολλές φορές!»

Νικόλας Μίνογλου, AncientGreekSandals

 

«Μια ιστορία που μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για κάθε νέο άνθρωπο που προσπαθεί να υλοποιήσει τις επιχειρηματικές του ιδέες, συχνά σε έναν “ωκεανό” από δυσκολίες. Ένα βιβλίο που δείχνει τον δρόμο έξυπνα, ξεκάθαρα και ευχάριστα».

Νίκος Δρανδάκης, Founder της εφαρμογής Τaxibeat

 

«Δεν είχε πέσει ποτέ στα χέρια μου κάτι ανάλογο. Διήγηση μιας επιχειρηματικής ιστορίας με σκίτσα. Το βιβλίο μιλάει για τις δυνατότητες που έχουν οι νέοι άνθρωποι να βρουν τρόπους για να επιβιώσουν από το πουθενά, χρησιμοποιώντας το μυαλό τους. Η ελληνική μετάφραση συμπληρώνει ιδανικά τα σκίτσα. Αξίζει να το διαβάσετε».

    Αλέξης Βαλούρδος, Εμπνευστής του Supergiftme.gr

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2016-10-13 12:03:04 - Upd: 2021-03-17 18:29:37