Χίλιες και μία δραστηριότητες για έξυπνα παιδιά
Επιμέλεια κειμένου: Γαλάτη, Λύντη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-605-090-9
Διόπτρα, Αθήνα, 9/2016
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 19.89 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
23 x 23 εκ., 240 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Ανακαλύψτε χίλιους και έναν τρόπους για να απασχολήσετε δημιουργικά και ευχάριστα ττο παιδί σας. Ένα πολύτιμο εγχειρίδιο για μωρά και παιδιά έως 5 ετών βασισμένο στην πολύχρονη εμπειρία των κέντρων δημιουργικής απασχόλησης Gymboree.
Περιγραφή

Ανακαλύψτε νέους τρόπους για να παίξετε με τα παιδιά!
Ο καλύτερος τρόπος να διαπαιδαγωγήσετε το παιδί με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο είναι το παιχνίδι. Στις σελίδες αυτού του βιβλίου, θα βρείτε πολλές διασκεδαστικές και πρωτότυπες ιδέες για παιχνίδι και μάθηση, κατάλληλες για παιδιά από 0 έως 5 ετών.
Είναι ένα πολύτιμο εγχειρίδιο για γονείς και παιδαγωγούς.
Συμβάλετε θετικά στην εξέλιξη του παιδιού, ενισχύοντας τη γνωστική, κινητική και συναισθηματική ανάπτυξή του, καθώς και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.

Προτρέψτε το παιδί να ασχοληθεί με δραστηριότητες που προτείνουν οι ειδικοί και είναι ιδανικές για γονείς και παιδιά. Δεν απαιτούν ιδιαίτερη προετοιμασία και μπορείτε να τις κάνετε στο σπίτι, στην ύπαιθρο, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ή, απλώς, σε έναν κλειστό χώρο.

Επωφεληθείτε από την πολύχρονη εμπειρία μας, για να απολαύσετε δημιουργικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες με το παιδί σας. Και μην ξεχνάτε ότι το χαμόγελο και η αγκαλιά σας είναι η καλύτερη ανταμοιβή!


Add: 2016-10-03 11:22:30 - Upd: 2024-02-09 13:51:49