Φλεγόμενο Δωμάτιο
The Burning Room (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-507-103-5
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 7.60 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
12 x 18 εκ., 264 γρ., 448 σελ.
Περιγραφή
Ο Χάρι Μπος αναλαμβάνει μια υπόθεση με πολλές σκοτεινές πτυχές και απρόβλεπτες προεκτάσεις…
Δεν είναι πολλά τα θύματα δολοφονίας που πεθαίνουν σχεδόν δέκα χρόνια μετά το έγκλημα. Έτσι, όταν ένας άντρας υποκύπτει εξαιτίας των επιπλοκών ενός παλιού τραυματισμού του από μια αδέσποτη φαινομενικά σφαίρα, ο ντετέκτιβ της Μονάδας Ανοιχτών-Ανεξιχνίαστων Υποθέσεων της Αστυνομίας του Λος `Αντζελες Χάρι Μπος έρχεται αντιμέτωπος με μια υπόθεση όπου το πτώμα είναι ακόμη φρέσκο, αλλά όλα τα υπόλοιπα στοιχεία είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Ξεκινώντας από τη σφαίρα που βρισκόταν για πολλά χρόνια σφηνωμένη στη σπονδυλική στήλη του θύματος, ο Μπος και η νεαρή ντετέκτιβ Λουσία Σότο θα ανακαλύψουν ότι ο πυροβολισμός εκείνος κάθε άλλο παρά τυχαίος ήταν, ενώ σύντομα θα οδηγηθούν σε μία ακόμη ανεξιχνίαστη υπόθεση, που αφορά το θάνατο εφτά παιδιών σε πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε μια πολυκατοικία πριν από είκοσι περίπου χρόνια.
Όταν, όμως, η έρευνά τους αρχίσει να απειλεί ζωές και καριέρες, οι δύο ντετέκτιβ θα πρέπει να αποφασίσουν αν αξίζει να ρισκάρουν τα πάντα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια ή αν είναι προτιμότερο ορισμένα μυστικά να μένουν θαμμένα για πάντα…

Add: 2016-09-27 07:42:08 - Upd: 2021-03-17 18:29:36