Άσκηση Ηγεσίας
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5131-22-7
Rosili, Αθήνα, 9/2016
1η έκδ., Ελληνική, Νέα
€ 17.23 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 14 εκ, 264 σελ.
Αγγλικά (γλώσσα πρωτοτύπου)
Σύντομη περιγραφή
Απλός, κατανοητός και αποτελεσματικός οδηγός ηγεσίας που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις ικανότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να γίνετε ένας εξαιρετικός ηγέτης.
Περιγραφή

Το βιβλίο αποτελεί έναν δοκιμασμένο οδηγό ηγεσίας, ιδιαίτερα απλό, κατανοητό και αποτελεσματικό. Θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε γρήγορα τις ικανότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να γίνετε ένας εξαιρετικός ηγέτης και ένας αποτελεσματικός διευθυντής.  

Συγκεκριμένα:
 Θα ξεκινήσετε ανακαλύπτοντας το επίπεδο της αυτοπεποίθησης και των ικανοτήτων που διαθέτετε αυτή τη στιγμή ως ηγέτης ή διευθυντής. 
 Θα ακολουθήσετε τα 10 βήματα ηγεσίας και θα μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να γίνετε καλύτερος ηγέτης. 
 Θα ανακαλύψετε 10 πραγματικές καταστάσεις όπου μπορείτε να εφαρμόσετε τις νέες σας ικανότητες. 
 Θα αντιμετωπίσετε 10 συνηθισμένες ηγετικές προκλήσεις για να ελέγξετε τις ικανότητές σας. 

Το βιβλίο περιέχει στόχους μάθησης στην αρχή κάθε κεφαλαίου, μελέτες περίπτωσης και ασκήσεις, πρακτικές συμβουλές και ιδέεςερωτήσεις και θέματα ενδοσκόπησηςεργαλεία και μοντέλαερωτηματολόγιο στην αρχή του βιβλίου για αξιολόγηση της υπάρχουσας γνώσης και των προσόντων, καθώς και ερωτηματολόγιο στο τέλος του βιβλίου για να εντοπίσετε πού σημειώσατε μεγαλύτερη πρόοδο και πού χρειάζεται να εξασκηθείτε περαιτέρω.
 
Εμπλουτίστε τις ηγετικές σας γνώσεις και ικανότητες!
Επισκεφθείτε τη σελίδα του βιβλίου στο igesia.rosili.gr και αποκτήστε πρόσβαση στο δωρεάν υλικό με βίντεο που συνοψίζουν κάθε ένα από τα βήματα ηγεσίας, ερωτηματολόγιο για τον τρόπο επικοινωνίας και φόρμες συμπλήρωσης για την άσκηση κριτικής και τη διαχείριση προτεραιοτήτων.