Επιτυχημένη Πώληση
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5131-21-0
Rosili, 6/2016
Ελληνική, Νέα
€ 18.72 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 14 εκ, 352 σελ.
Αγγλικά (γλώσσα πρωτοτύπου)
Σύντομη περιγραφή
Το βιβλίο "Επιτυχημένη Πώληση" αποτελεί ένα πρακτικό εγχειρίδιο πώλησης, πλούσιο σε συμβουλές, τεχνικές, καθημερινές ιστορίες και ασκήσεις και βασισμένο στις βέλτιστες πρακτικές, εγγυημένες για να βελτιώσετε τα νούμερά σας.
Περιγραφή

Το βιβλίο "Επιτυχημένη Πώληση" αποτελεί ένα πρακτικό εγχειρίδιο πώλησης, πλούσιο σε συμβουλές, τεχνικές, καθημερινές ιστορίες και ασκήσεις και βασισμένο στις βέλτιστες πρακτικές, εγγυημένες για να βελτιώσετε τα νούμερά σας.

Θα σας προσφέρει όλα τα εφόδια για να εξασφαλίσετε την επιτυχία στην πώληση. Θα μάθετε:
  Πώς επιδρά η προσωπικότητά σας στην απόδοση των πωλήσεων.
  Ποια είναι η διαδικασία και ο πρότερος σχεδιασμός της πώλησης.
  Πώς διαμορφώνονται αξιόπιστες σχέσεις με τους πελάτες.
  Πώς να κατανοείτε τον αγοραστή και τον πελάτη.
  Πώς να παρουσιάζετε λύσεις και να αντιμετωπίζετε αντιρρήσεις.
  Πώς να διαχειρίζεστε τους πελάτες μετά την πραγματοποίηση της πώλησης.

Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους εσάς που προσεγγίζετε την πώληση με διαφορετικό τρόπο. Είναι ιδανικό για εσάς που εργάζεστε για μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση, είστε νέος ή έμπειρος στις πωλήσεις, εμπλέκεστε στη μεγιστοποίηση των πωλήσεων, κινείστε γύρω από τις πωλήσεις, αναπτύσσεστε επαγγελματικά ή απλά θέλετε να αυξήσετε την επιρροή σας.  

Η "Επιτυχημένη Πώληση" έχει τύχει παγκόσμιας αναγνώρισης και έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Έχει λάβει κριτικές 5 αστέρων στο amazon από τους αναγνώστες, οι οποίοι έγραψαν για το βιβλίο, μεταξύ των άλλων, τα εξής σχόλια: "εκπαιδευτικό εγχειρίδιο", "κάνει την υπέρβαση", "απλοποιεί το πώς να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα πωλήσεων", "με έχει βοηθήσει αφάνταστα" κ.ά.