Τα τείχη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5101-20-6
Φίλντισι, Παπάγου, 1/2016
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 18.02 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 655 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Ο Βλαντίμιρ Μεντίνσκι έγραψε ένα βιβλίο σύμφωνο με τις κα¬λύτερες παραδόσεις του ιστορικού περιπετειώδους μυθιστορήμα¬τος. Επέλεξε μια κατάλληλη για αστυνομικό μυθιστόρημα εποχή της ρωσικής ιστορίας, την Εποχή των Ταραχών, η οποία καθευατή αποτελεί μια τόσο μπερδεμένη περίοδο που δεν υπόκειται σε απο-κρυπτογράφηση....
Περιγραφή

 Ο Βλαντίμιρ Μεντίνσκι έγραψε ένα βιβλίο σύμφωνο με τις κα­λύτερες παραδόσεις του ιστορικού περιπετειώδους μυθιστορήμα­τος. Επέλεξε μια κατάλληλη για αστυνομικό μυθιστόρημα εποχή της ρωσικής ιστορίας, την Εποχή των Ταραχών, η οποία καθευατή αποτελεί μια τόσο μπερδεμένη περίοδο που δεν υπόκειται σε απο­κρυπτογράφηση.

Γνώστης της ρωσικής ιστορίας ο συγγραφέας ανέλαβε την υπο­χρέωση να κάνει κάθε λεπτομέρεια πειστικά αξιόπιστη. Οι λεπτο­μέρειες των ρούχων, των φαγητών, των τελετών, οι παραμικρές λεπτομέρειες της στρατιωτικής ζωής, όλα αυτά χαροποιούν τον επιμελή αναγνώστη, στον οποίο αρέσει να μυρίζει με τη μύτη του την ιστορική σκόνη της αφήγησης.

Το βιβλίο του Βλαντίμιρ Μεντίνσκι εμπεριέχει διπλό αναγνωστι­κό ενδιαφέρον. Το αστυνομικό μυθιστόρημα καθηλώνει με την περίτεχνη, έντονη πλοκή. Η ιστορική ακρίβεια προκαλεί την επι­θυμία να μάθουμε περισσότερα για εκείνες τις ταραχώδεις, αλλά φωτεινές εποχές, για ήρωες ελληνικών διαστάσεων.

 

Βίκτωρ Γιεροφέγιεφ


Add: 2016-06-05 17:39:26 - Upd: 2016-10-31 19:42:14