Κλεμμένες ψυχές
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-03-0258-5
Μεταίχμιο, Αθήνα, 5/2016
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 15.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
400 σελ.
Περιγραφή

Η ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΤΖΑΚ ΛΕΝΟΝ


Μια γυναίκα ξυπόλυτη τρέχει στους δρόμους του Μπέλφαστ. Οι διώκτες της είναι μόλις μια ανάσα πίσω της. Την έφεραν στην Ιρλανδία με την υπόσχεση μιας καλύτερης  ζωής, τώρα όμως το μόνο που θέλει η Γκάλια είναι να γυρίσει σπίτι της.
Μοναδική της ελπίδα ένας άντρας που της έδωσε έναν σταυρό και το τηλέφωνό του. Θα αφεθεί στο έλεός του αφού δεν έχει πουθενά αλλού να στραφεί.

Ο επιθεωρητής Τζακ Λένον το μόνο που θέλει είναι να περάσει ήσυχα τις διακοπές του  με την κόρη του. Όμως η επιθυμία του δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς ο πόλεμος ανάμεσα σε δυο αντίπαλες συμμορίες αφήνει μια σειρά από πτώματα σε όλο το Μπέλφαστ. Το σκοτεινό μονοπάτι της έρευνάς του θα τον οδηγήσει στην αλήθεια που είναι πολύ πιο απειλητική απ’ ό,τι είχε ποτέ φανταστεί – σε μια θανατηφόρα κούρσα ανάμεσα σε δυο πολύ διαφορετικούς δολοφόνους.

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Η τρίτη περιπέτεια του Τζακ Λένον αναδεικνύει τον Νέβιλ ως τον βασιλιά του ιρλανδικού νουάρ.
Guardian

O Neville κλιμακώνει σταδιακά την ένταση –και τη βία– ώσπου η κάθε σελίδα πάλλεται από σασπένς.
Publishers Weekly

Το Μπέλφαστ του Λένον είναι φτιαγμένο από μουντάδα, βροχή και μίσος. Οι δρόμοι του είναι από τους πιο σκληρούς που έχουν περάσει στις σελίδες της αστυνομικής λογοτεχνίας.
Booklist

Πέρα από την ορμητική πλοκή, ο αναγνώστης αισθάνεται ότι η πρόζα του Νέβιλ διαθέτει αδαμάντινη στιβαρότητα και διχάζεται: από τη μια θέλει να διαβάσει μανιασμένα ως το τέλος και από την άλλη θέλει να απολαύσει την ομορφιά της γραφής.
Los Angeles Times

Υπέροχη πραγμάτευση σκοτεινού και ανησυχητικού υλικού. Ένα βιβλίο διά χειρός ενός μετρ.
Mirror

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2016-06-01 13:43:04 - Upd: 2022-09-07 16:13:01