Συντροφιά με την Αγία Μαρία τη Μαγδαληνή
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-487-267-1
Σαΐτης, Αθήνα, 4/2016
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 6.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 28 εκ., 37 γρ., 48 σελ.
Περιγραφή

Αγαπημένοι μας μικροί φίλοι, η αγία Μαρία η Μαγδαληνή, που θα σας κρατήσει συντροφιά με την ζωή της σε αυτό το βιβλίο αποτελεί πρότυπο αφιερώσεως στον Θεό. Η αγία έζησε από τα παιδικά της χρόνια με αφοσίωση στο θέλημα του Θεού. Όταν ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός άρχισε να κηρύττει και να επιτελεί θαύματα, η αγία αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στην διακονία Του. Τον ακολούθησε και Τον υπηρετούσε παντού. Η θερμή της αγάπη την οδήγησε και κάτω από τον Σταυρό, μαζί με την Παναγία μας και τον άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο, όταν όλοι οι άλλοι μαθητές, φοβισμένοι από την οργή των αρχόντων, κρύβονταν για να σωθούν. Για τον λόγο αυτό αξιώθηκε να δει πρώτη, μαζί με την Παναγία, την Ανάσταση του Κυρίου μας. 
Για παιδιά από 7 χρονών, με ομαδικές δραστηριότητες και κατασκευές.ιστορία μας ξεκινάει! Ελάτε μαζί μας!  Η Εισαγωγή είναι του Σιμωνοπετρίτη μοναχού, π. Μύρωνα.

Σύντομο βιογραφικό :Η Ιωάννα Σκαρλάτου γεννήθηκε στην Αθήνα, έχοντας καταγωγή, από την όμορφη Αμοργό. Έχει σπουδάσει Θεολογία και Δημοσιογραφία και από την παιδική της ηλικία, ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών και εφηβικών βιβλίων. Με τη βοήθεια του Θεού, έχει συνεργαστεί με αρκετούς εκδοτικούς οίκους και έχει εκδώσει πάνω από είκοσι βιβλία.  Είναι μέλος του Ελληνικού Κύκλου του Παιδικού Βιβλίου και η συγγραφική της δραστηριότητα έχει βραβευτεί τέσσερις φορές από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, από την Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά και δύο φορές , από κρατικούς διαγωνισμούς Λογοτεχνίας  στην Ιταλία. Πριν από δύο χρόνια περίπου, δημιούργησε μαζί με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Μεταξά τις εκδόσεις ``Παραμυθία``  ενώ παράλληλα, συνεργάζεται με την Real News και είναι υπεύθυνη της πρώτης, μηνιαίας Ορθόδοξης εφημερίδας για παιδιά με την ονομασία`` Ορθόδοξα Προσωπάκια΄΄, που εντάσσεται στην εβδομαδιαία εφημερίδα `` Ορθόδοξη Αλήθεια``. Είναι σύζυγος και μητέρα δύο μικρών παιδιών. 


Add: 2016-04-25 10:50:56 - Upd: 2020-10-23 13:46:26