Το παιδί από τη Γερμανία
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-03-0406-0
Μεταίχμιο, Αθήνα, 3/2016
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 8.80 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
664 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Η πέμπτη περιπέτεια του επιθεωρητή Πάτρικ και της Ερίκα.
Περιγραφή

Ήρθε η ώρα ο επιθεωρητής Πάτρικ να εγκαταλείψει την ενεργό δράση. Παίρνει, λοιπόν, άδεια πατρότητας, ώστε η αγαπημένη του Ερίκα να αφοσιωθεί επιτέλους στη συγγραφή του καινούργιου της βιβλίου. Η κατάσταση δεν είναι ωστόσο ιδανική καθώς η Ερίκα δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί στη δουλειά της. Τα ημερολόγια της μητέρας της από τα χρόνια του Β΄ Παγκόσμιου πολέμου που πρόσφατα ανακάλυψε της έχουν εξάψει την περιέργεια. Παράλληλα ο Πάτρικ θα βρεθεί μπλεγμένος όταν στη Φιελμπάκα γίνεται ένας φόνος. Το θύμα είναι ένας συνταξιούχος καθηγητής ιστορίας, ειδικευμένος στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο όταν μια γηραιά κυρία βρίσκεται επίσης νεκρή. Η λύση δεν μπορεί παρά να κρύβεται στο παρελθόν, καθώς και τα δύο θύματα ανήκαν στον φιλικό κύκλο της μητέρας της Ερίκα.

Για να έρθει στο φως η αλήθεια, ο Πάτρικ και η Ερίκα θα δουλέψουν μαζί και θα βυθιστούν σ’ έναν λαβύρινθο οικογενειακών μυστικών και συγκαλυμμένων ενοχών…


ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Οικογενειακή ζωή και αστυνομική έρευνα, παρόν και παρελθόν, επικίνδυνες καταστάσεις και κωμικά στοιχεία: ένας καταπληκτικός συνδυασμός, η τέλεια ισορροπία από τη σκανδιναβή βασίλισσα των μπεστ σέλερ.
HALLANDSPOSTEN

Μια σύγχρονη παραμυθού που ξέρει να ικανοποιεί τους αναγνώστες της με ένα χάπι εντ.
HALLANDS NYHETER

Η καλύτερη στο είδος της.
EXPRESSEN

Το πέμπτο βιβλίο της σειράς διαθέτει στοιχεία που θα αγγίξουν την καρδιά κάθε αναγνώστη, ενώ η λύση του είναι εξαιρετική.
GÖTEBORGS-POSTEN


Add: 2016-04-21 13:12:54 - Upd: 2021-03-17 18:23:59