Αυτοβιογραφία Ενός Γιόγκι
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-0-87612-129-0
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 23.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
Σύντομη περιγραφή
Αυτοβιογραφία Ενός Γιόγκι, Παραμαχάνσα Γιογκανάντα, νέα, αναθεωρημένη και η μόνη αλάνθαστη και πλήρης μετάφραση, η μόνη ηλεγμένη και εγκεκριμένη, πολλές νέες υποσημειώσεις, 90 φωτογραφίες, 636 σελίδες
Περιγραφή

Επιλεγμένο ως ένα από τα 100 καλύτερα πνευματικά βιβλία του 20ου αιώνα, η αξιοθαύμαστη ιστορία της ζωής του Παραμαχάνσα Γιογκανάντα σάς πηγαίνει σε μια αξέχαστη διερεύνηση του κόσμου των αγίων και των γιόγκι, της επιστήμης και των θαυμάτων, του θανάτου και της ανάστασης. Με σοφία που αγαλλιάζει την ψυχή, καθώς και αξιαγάπητο χιούμορ, παρουσιάζει γλαφυρά τα βαθύτατα μυστικά της ζωής και του σύμπαντος – ανοίγοντας την καρδιά και τον νου μας στη χαρά, την ομορφιά και τις απεριόριστες πνευματικές δυνατότητες που υπάρχουν στη ζωή κάθε ανθρώπινου όντος.
Είναι πολύ καλύτερο να αγοράσετε αυτήν την έκδοση της Αυτοβιογραφίας Ενός Γιόγκι γιατί αυτή η ολοκληρωμένη έκδοση –του Self-Realization Fellowship– είναι η μόνη που γιατί είναι νέα, πολύ καλύτερη μετάφραση που είναι η μόνη ελεγμένη και εγκεκριμένη από το SRF, η μόνη χωρίς κανένα λάθος, με όλο το βιβλίο μεταφρασμένο, επίσης είναι η μόνη που περιέχει 90 φωτογραφίες και πολλές νέες υποσημειώσεις που προστέθηκαν από τον εκδότη εδώ και χρόνια. Όλα αυτά δεν υπάρχουν σε άλλες εκδόσεις. Η Αυτοβιογραφία Ενός Γιόγκι είναι ένα αριστούργημα που από το 1946 που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά, πωλείται σταθερά μέχρι σήμερα και ήδη είναι μεταφρασμένη σε πάνω από 40 γλώσσες, έχοντας πωληθεί σε εκατομμύρια αντίτυπα, και έχοντας αλλάξει τη ζωή πάρα πολλών ανθρώπων. Η μετάφραση ακριβώς γιατί ελεγχόταν λεπτομερώς, διήρκεσε πάνω από ενάμισι χρόνο, αντί για 7-8 μήνες όπως συνηθίζεται.


Add: 2016-04-20 10:52:23 - Upd: 2021-03-17 18:29:35