Αυτό που ποθεί ένας τζέντλεμαν
Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΡΕΝΤΓΚΡΕΪΒ #3
What a gentleman desires (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-620-687-0
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 5.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
18 x 12 εκ, 185 γρ, 352 σελ.
Περιγραφή

Ταλαιπωρημένος από το σκάνδαλο που κάποτε κατέστρεψε τον πατέρα του και τώρα απειλεί την ίδια του την οικογένεια, ο Βάλενταϊν Ρέντγκρεϊβ είναι αποφασισμένος να αποδώσει δικαιοσύνη.
Αδερφός του κόμη του Σόλτγουντ, με μυστικούς δεσμούς με το Στέμμα, δε θα ησυχάσει μέχρι να καταφέρει να διεισδύσει στην πιο διαβόητη λέσχη της φωτιάς της Κόλασης και να την αφανίσει. Ο Βάλενταϊν παίζει επικίνδυνο παιχνίδι και το γνωρίζει πολύ καλά, όμως είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.
Μέχρι που συναντά την αινιγματική γκουβερνάντα Ντέιζι Μάρτσαντ, η οποία, αν και προβάλει την εικόνα μιας συνηθισμένης γυναίκας, έχει τους δικούς της μυστικούς σκοπούς και… ξυπνά μέσα του ανείπωτους πόθους.

Η δίψα του Βάλενταϊν για εκδίκηση είναι το κλειδί της Ντέιζι για να βρει την αδερφή της, η οποία μπορεί να βρίσκεται χαμένη στα δίχτυα μιας θανάσιμης Αδελφότητας. Όμως η σαγηνευτική γοητεία που ασκεί πάνω της αυτός ο άντρας απελευθερώνει ένα εκρηκτικό πάθος που μπορεί να καταστρέψει και τους δυο τους.
Τώρα, ο μοναδικός τρόπος να γλιτώσουν από το θάνατο και να σώσουν τις οικογένειές τους είναι να εμπιστευθούν ο ένας τον άλλον… πριν να είναι πολύ αργά.    

Add: 2016-03-29 12:18:43 - Upd: 2021-03-17 18:29:35