Τι άφησε πίσω της
What she left (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-620-683-2
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 14.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Σκληρόδετο
15 x 22 εκ., 450 γρ., 408 σελ.
Περιγραφή
Ποια ήταν η Aλις Σάλμον;
Πρώην φοιτήτρια. Δημοσιογράφος. Κόρη.
Το κορίτσι που πνίγηκε πέρσι. Επειδή έφυγε δε σημαίνει και πως ξεχάστηκε.

Η εικοσιπεντάχρονη Aλις Σάλμον πέθανε πέρσι το Φεβρουάριο. Ο τραγικός πνιγμός της έγινε πρώτο θέμα στις ειδήσεις, στο διαδίκτυο και στις καρδιές των κοντινών της προσώπων. Τι, όμως, πραγματικά συνέβη στην Aλις; Ο πνιγμός της ήταν ατύχημα, αυτοκτονία ή, μήπως, δολοφονία;

Ο καθηγητής Τζέρεμι Κουκ γνώριζε την ¶λις. Κάποτε ήταν φοιτήτριά του και τώρα το αντικείμενο της εμμονής του.  Μια εμμονή που τον οδηγεί στη συγγραφή ενός βιβλίου που καταγράφει τη ζωή της Aλις μέσα από όλα όσα άφησε πίσω της: το ημερολόγιό της, επιστολές, γραπτά μηνύματα, άρθρα, αναρτήσεις στο Facebook και tweets.

Μέσα από την έρευνα του Κουκ αναδύεται η πραγματική Aλις και σελίδα με τη σελίδα ξεδιπλώνεται μια συγκλονιστική ιστορία γεμάτη μυστικά, ψέματα και παρεξηγήσεις όπου όλοι –ακόμη και ο ίδιος– έχουν κάτι να κρύψουν.

Το Τι Aφησε Πίσω Της είναι ένα σύγχρονο, τολμηρό και εξαιρετικά πρωτότυπο μυθιστόρημα γεμάτο αγωνία και ανατροπές, όπου ο αναγνώστης μετατρέπεται σε ντετέκτιβ και καλείται να λύσει τον γρίφο του θανάτου της Aλις Σάλμον μέσα από τα ψηφιακά αποτυπώματα που άφησε πίσω της.

Add: 2016-03-29 11:53:18 - Upd: 2024-01-15 16:50:00