Das große deutsche Übungsbuch
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-8261-75-4
Praxis, Αθήνα, 9/2015
Γλώσσα: Γερμανική
€ 26.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Απροσδιόριστο δέσιμο
19 x 26 εκ., 740 γρ., 304 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Το "Das große deutsche Übungsbuch" αποτελεί ένα βιβλίο που μπορεί να συνοδεύσει τον μαθητή των γερμανικών από την πρώτη μέρα επαφής με τη γλώσσα μέχρι το τέλος της πορείας του, υποστηρίζοντάς τον στην πρακτική εφαρμογή όσων μαθαίνει σε θεωρητικό επίπεδο.
Περιγραφή

Το "Das große deutsche Übungsbuch" είναι στενά συνδεδεμένο με τη "μπλε Γραμματική": Σε κάθε παράγραφο του βιβλίου "Γερμανική γραμματική και συντακτικό" υπάρχει αναφορά στις κατάλληλες ασκήσεις από το βιβλίο αυτό των ασκήσεων και αντίστροφα, σε κάθε άσκηση δηλαδή του βιβλίου αυτού υπάρχει αναφορά στις αντίστοιχες παραγράφους θεωρίας από το βιβλίο της Γραμματικής - υποδειγματικός συνδυασμός!

Εκτός αυτού υπάρχει σε κάθε άσκηση σηματοδότηση για το γλωσσικό επίπεδο που εντάσσεται (A1-A2, B1-B2, C1-C2). Πολύ σημαντικό είναι επίσης το ότι έχει επιλεγεί και κατάλληλο λεξιλόγιο για κάθε άσκηση ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο κατατάσσεται.

Ακριβώς όπως η "Γερμανική γραμματική και συντακτικό", έτσι και το "Das große deutsche Übungsbuch" αποτελεί ένα βιβλίο που μπορεί να συνοδεύσει τον μαθητή των γερμανικών από την πρώτη μέρα επαφής με τη γλώσσα μέχρι το τέλος της πορείας του, υποστηρίζοντάς τον στην πρακτική εφαρμογή όσων μαθαίνει σε θεωρητικό επίπεδο. Αλλά ακόμα και αν το αποκτήσει κανείς έχοντας ήδη ένα καλό επίπεδο γνώσεων, το βιβλίο αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για μια πολύ γερή επανάληψη και εμβάθυνση των γραμματικών και συντακτικών γνώσεων.

Στην δεύτερη ολοκληρωτική του επανεπεξεργασία το βιβλίο περιέχει 70 ασκήσεις παραπάνω από την προηγούμενη έκδοση, φτάνοντας έτσι τις 300. Κάθε άσκηση δίνει στο μαθητή αρκετό χώρο για να τη λύσει επάνω στο βιβλίο και να κάνει τις σημειώσεις του, και η τετράχρωμη εκτύπωση βοηθά τόσο στην ευκολία χρήσης όσο και στην ευχαρίστηση ενασχόλησης με τις ασκήσεις.

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2016-03-23 13:27:07 - Upd: 2018-09-06 06:40:33