Όμορφο Μυστικό
Beautiful Secret (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Σαρρή, Μυρτώ
Επιμέλεια κειμένου: Κερασίδης, Δημοσθένης
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5158-04-0
Κεστός, Αθήνα, 2/2016
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 14.40 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 520 γρ., 416 σελ.
Περιγραφή

Ένας συγκρατημένος Βρετανός, αυθεντία στον τομέα του.
Μια τολμηρή και περιπετειώδης Αμερικανίδα ασκούμενη.
Και μια ερωτική σχέση που θα οδηγήσει σε σκάνδαλο.

Όταν η Ρούμπι Μίλερ μαθαίνει ότι πρέπει να κάνει ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη, παθαίνει σοκ. Είναι από τις ικανότερες νέες μηχανικούς τού Λονδίνου και δεν φοβάται ότι δεν τα βγάλει πέρα με τη δουλειά. Αυτό που της προκαλεί ταραχή είναι ότι θα περάσει έναν μήνα δουλεύοντας –και μένοντας στο ίδιο ξενοδοχείο– με τον Νάιαλ Στέλαρ, κορυφαίο πολεοδόμο, διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας όπου δουλεύει και Πιο Σέξι Άντρα στον Πλανήτη.

Η Ρούμπι είναι ερωτευμένη μαζί του κι εκείνος αγνοεί την ύπαρξή της. Ο χωρισμένος Νάιαλ σύντομα αντιλαμβάνεται ότι αυτή η όμορφη νεαρή Καλιφορνέζα φέρνει μια ανάσα φρεσκάδας στη ζωή του.

Η Ρούμπι βάζει στόχο να βοηθήσει τον σέξι Βρετανό να χαλαρώσει τη γραβάτα του και τότε δεν υπάρχει επιστροφή. Χιλιάδες μίλια μακριά από το Λονδίνο, οι δυο εραστές θα μπουν εύκολα στο παιχνίδι. Όταν όμως το ταξίδι τελειώσει, η σχέση τους μοιάζει έτοιμη να διαλυθεί…

Ένα ακόμα βιβλίο της σειράς-φαινόμενο που ξεκίνησε με το Όμορφο Κάθαρμα, με ένα φαινομενικά αταίριαστο ζευγάρι πρωταγωνιστών!

Οι συγγραφείς: Η ΚΡΙΣΤΙΝΑ και η ΛΟΡΕΝ είναι το συγγραφικό δίδυμο που δημιούργησε τα μπεστ-σέλερ Όμορφο Κάθαρμα (Beautiful Bastard), Όμορφη Σκύλα (Beautiful Bitch) και τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς, τα οποία έχουν διαβάσει πάνω από 2.000.000 αναγνώστες μέχρι σήμερα. Από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους, οι δύο συνεργάτιδες και φίλες βρίσκονται με ένα αισθηματικό μυθιστόρημα στο χέρι. Μπορείτε να μαθαίνετε νέα τους στη διεύθυνση ChristinaLaurenBooks.com, καθώς και στο Twitter, στα @seeCwrite και @lolashoes


Add: 2016-02-26 07:50:33 - Upd: 2021-03-17 18:29:35