Διεθνή logistics
Η διαχείριση των λειτουργιών του διεθνούς εμπορίου
Μετάφραση: Πλυτά, Τίνα
Επιστημονική επιμέλεια: Παπαδημητρίου, Στράτος
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-02-3052-9
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 95.40 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 28 εκ., 784 σελ.
Περιγραφή

«Διανύουμε μια εποχή κατά την οποία το διεθνές εμπόριο μεγεθύνεται συνεχώς και οι εφοδιαστικές αλυσίδες καλούνται να ανταποκριθούν με αποδοτικότητα, αποτελεσματικότητα και ποιότητα στις αυξανόμενες απαιτήσεις του, μέσα από ένα πλέγμα σύνθετων δράσεων που άπτονται σχεδόν στο σύνολο της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Αυτή την ολοκληρωμένη προσέγγιση φιλοδοξεί να καλύψει το έργο του καθηγητή Pierre David, Διεθνή Logistics. Η πλούσια ύλη και η διδακτική του προσέγγιση με πλήθος παραδειγμάτων, επεξηγήσεων, πινάκων και διαγραμμάτων στοχεύει στην καλύτερη κατανόηση της πολυπλοκότητας των θεμάτων που παρουσιάζονται και επεξηγούνται: τα κύρια θέματα των logistics του διεθνούς εμπορίου.

Το βιβλίο έχει υιοθετηθεί από πολλά ακαδημαϊκά τμήματα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Αποτελεί χρήσιμο εκπαιδευτικό βοήθημα για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Απευθύνεται ωστόσο και σε στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με τις μεταφορές, τη διοίκηση και διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας και το διεθνές εμπόριο γενικότερα».


Add: 2016-01-25 21:38:57 - Upd: 2021-03-17 18:23:57