Pushpaj, ο Ινδός αντιρρησίας
Μυθιστόρημα με Τάντρα, έρωτα και περιπέτεια
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-571-135-1
Bookstars - Γιωγγαράς, Ν. Κηφισιά, 2/2015
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 21.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
18 x 25 εκ., 464 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Όποιος δεν ξέρει τι είναι ο έρωτας, συνεχίζει να τον κάνει σαρκικά... και βογκώντας προσπαθεί να πείσει τον άλλον... ότι τον ζει...
Περιγραφή

H απόλαυση του έρωτα, δεν είναι στο κορμί, άλλα είναι κάπου αλλού, είναι στην ψυχή. Τον "ΈΡΩΤΑ" τον νιώθεις, τον ζεις και τον απολαμβάνεις, μόνο όταν κάνεις αποφλοίωση κι αποσαφήνιση του "ΕΑΥΤΟΥ" σου, από το "ΕΓΩ" του και στην θέση του βάλεις "ΕΣΕΝΑ".

Από σένα εξαρτάται να το καταφέρεις και να ζήσεις τον "ΈΡΩΤΑ" με όλη την σημασία του. Ο έρωτας δεν είναι η πράξη, είναι αυτό που με πολύ σαφήνεια και λεπτομέρεια περιγράφει και ζει ο ήρωας μου. Μείνε για λίγο καιρό μόνος σου, ψάξε και βρες την ψυχή σου, άλλαξε τις κακές συνήθειες κι αποτίναξε από μέσα σου όλα τα ταμπού, τις προκαταλήψεις και τα κοινωνικά πλαίσια που σε δυναστεύουν.

Ο "ΕΡΩΤΑΣ" θέλει χώρο, χρόνο, θέλει μόνο "ΕΣΕΝΑ". Δώστα όλα με σένα, μαζί με σένα, για σένα και μαζί με το άλλο "ΜΙΣΟ" σου, θα τον ζήσεις στο απόλυτο της "ΥΠΑΡΞΗΣ" σου. Το απόλυτο είναι τα ενεργειακά κύματα του πυρήνα σου, εκεί είναι το βαθύ στρώμα του "ΕΑΥΤΟΥ" σου.

Δεν είναι η δύναμη στο σώμα σου, στον έρωτα η ύλη δεν υπάρχει καθόλου. Μάθε την "ΥΠΑΡΞΗ" σου, τι είναι να είσαι "ΕΣΥ" κι όχι το "ΕΓΩ" σου, μάθε να είσαι ο "ΕΑΥΤΟΣ" σου. Ζήσε τον έρωτα και χωρίς την πράξη, μόνο με την ψυχή, χωρίς ψυχή ο έρωτας είναι ο πρώτος που πεθαίνει... Κοίταξε γύρω σου πόσοι είναι δυστυχισμένοι... Λένε πως κάποτε ερωτεύτηκαν κι όμως ο έρωτας δεν κατοίκησε ποτέ μέσα τους, ίσως να ήρθε για λίγο, δεν βρήκε ψυχή, αγάπη και πέθανε, ή έφυγε πολύ μακριά.

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2015-12-10 16:59:29 - Upd: 2015-12-11 09:44:44