Με τον τρόπο της Πεταλούδας
Ζωές που ξεχωρίζουν, Ιστορίες που μεταμορφώνουν με τον τρόπο της Πεταλούδας
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5101-15-2
Ελληνική, Νέα
€ 14.84 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 14 εκ, 175 σελ.
Σύντομη περιγραφή
O «ωραιοποιός» Γιάννης Τσεκλένης, η γιατρός σωμάτων και ψυχών Elisabeth-Kübler Ross, η Αριάννα Στασινοπούλου Huffinghton, o σχεδιαστής Jean Paul Gautier, o Steve Jobs, ο Einstein αλλά και δικοί μας άνθρωποι, η Νίκη, η Ντέμη, ο Νίκος, η Μάγια, ο Τάκης και πολλοί άλλοι συγκατοικούν και μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες θριάμβου ή ήττας...
Περιγραφή

O «ωραιοποιός» Γιάννης Τσεκλένης, η γιατρός σωμάτων και ψυχών Elisabeth-Kübler Ross, η Αριάννα ΣτασινοπούλουHuffinghton, o σχεδιαστής  Jean Paul Gautier, o Steve Jobs, ο Einsteinαλλά και δικοί μας άνθρωποι, η Νίκη, η Ντέμη, ο Νίκος, η Μάγια, ο Τάκης και πολλοί άλλοι συγκατοικούν και μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες θριάμβου ή ήττας στις σελίδες του βιβλίου της Αγγελικής Πλουμά «Ζωές που ξεχωρίζουν, Ιστορίες που μεταμορφώνουν με τον  ‘τρόπο της Πεταλούδας’».

Μας αποκαλύπτουν, μέσα από τη ζωή που έζησαν, κλειδιά αλλά και μυστικά που έκαναν τους ίδιους «ξεχωριστούς» και το ταλέντο τους να λάμψει και να φωτίσει μαζί με τους ίδιους και  πολλούς άλλους ανθρώπους.

Το βιβλίο «Ζωές που ξεχωρίζουν, Ιστορίες που μεταμορφώνουν με τον  ‘τρόπο της Πεταλούδας’» επιχειρεί μια ανατομία στις επιτυχίες και στις αποτυχίες μας, για να βρει και να αποκαλύψει τα κλειδιά μιας ζωής που «αξίζει να βιωθεί»,  μιας ζωής που γίνεται ξεχωριστή γιατί περισσότερο ή λιγότερο συνειδητά ακολουθεί τον «Δρόμο της Πεταλούδας».

 Ο «Δρόμος της Πεταλούδας» είναι ένα σύστημα που μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε τη ζωή μας, να την εξετάσουμε για να την κατευθύνουμε εκεί που βρίσκεται ο αληθινός προορισμός μας. Με απλά, σαφή και διαδοχικά βήματα μας οδηγεί στο να ανοίξουμε το στρείδι των περιοριστικών μας πεποιθήσεων και να αποκαλύψουμε το μαργαριτάρι των προσωπικών μας χαρισμάτων δείχνοντας στον κόσμο το ποιοι πραγματικά είμαστε! Τέλος, μας προτείνει τρόπους με τους οποίους μπορούμε να διαχειριστούμε τις εσωτερικές και εξωτερικές κρίσεις και συγκρούσεις, προκειμένου να αγκαλιάσουμε την πραγματική μας ταυτότητα, το αληθινό μας ταλέντο.

Διανύουμε αυτόν τον δρόμο χέρι με χέρι, καρέ καρέ μέσα από ιστορίες, όλες πραγματικές κι όλες εντυπωσιακές. Η βασική προτροπή και τα εργαλεία που περιλαμβάνει το βιβλίο έχουν έναν κύριο στόχο: Να γράψετε βιωματικά την ιστορία του πιο σημαντικού ανθρώπου στον κόσμο – τη δική σας.