Μια ζαχαρένια συνταγή
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5141-16-5
Ιανός, 11/2015
Είδος έκδοσης: Εικονογραφημένη
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 9.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Σκληρόδετο
29 x 21 εκ, 400 γρ, 32 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Ο Ρένος ο Ζαχαρένιος, ένας ζαχαροπλάστης, διαφορετικός απ' αυτούς που ξέρουμε, ζει στα ...σύννεφα και φτιάχνει λιχουδιές για τους ήρωες των παραμυθιών. Μια ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης.
Περιγραφή

Υπό την αιγίδα της  Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και με την υποστήριξη της ΕΡΤ, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις IANOS, το παιδικό βιβλίο της Φωτεινής Κωνσταντοπούλου με τίτλο «Μια ζαχαρένια συνταγή»  σε εικονογράφηση Σάντρας Ελευθερίου

 Πρόκειται για ένα βιβλίο που σκοπό έχει να καλλιεργήσει την αγάπη και την αλληλεγγύη, ενώ όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του, θα διατεθούν για τη στήριξη της παγκόσμιας εκστρατείας Back2Schoolτης Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η οποία στηρίζει την πρόσβαση στην εκπαίδευση των παιδιών-προσφύγων σε όλο τον κόσμο.

Με παράλληλες δράσεις, υποστηρίζει την παρούσα έκδοση ο Δήμος Πειραιά.

 Περιγραφή βιβλίου

 Ο Ρένος ο Ζαχαρένιος, ένας ζαχαροπλάστης, διαφορετικός απ` αυτούς που ξέρουμε, ζει στα ...σύννεφα και φτιάχνει λιχουδιές για τους ήρωες των παραμυθιών. Αγαπάει όμως πολύ και τους ανθρώπους, γι’ αυτό αποφασίζει να φτιάξει μια ζαχαρένια συνταγή μόνο για κείνους.

Μέχρι το βράδυ όλα πρέπει να είναι έτοιμα. Θα προλάβει όμως;

Μια ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης.