Το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας
Your Next Chapter (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-461-677-0
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 8/2015
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 10.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 240 γρ., 152 σελ.
Περιγραφή

Γράψτε τη δική σας ιστορία επιτυχίας

Το βιβλίο αυτό είναι μια πολύτιμη πηγή προσωπικής βελτίωσης, ένας περιεκτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να… μαζέψετε τα σπασμένα κομμάτια της ζωής σας και να ξεκινήσετε από την αρχή.

Ό,τι κι αν είναι αυτό που προσπαθείτε να ξεπεράσετε –μια διαλυμένη σχέση, την απώλεια της δουλειάς σας, σοβαρά οικονομικά προβλήματα– σε αυτό το πρακτικό βιβλίο θα βρείτε βήμα προς βήμα οδηγίες που θα σας βοηθήσουν στον δρόμο σας προς την επιτυχία.

Η συγγραφέας είναι σύμβουλος αποκατάστασης προσωπικής ζωής (life coach) με εκτεταμένη πείρα στην αντιμετώπιση και την υπέρβαση κάθε είδους δυσκολιών, και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε εκ νέου τον ίδιο σας τον εαυτό. Ξεκινώντας από μια αξιολόγηση και ανάλυση της κατάστασης στην οποία βρίσκεστε, θα σας δείξει πώς να αναπτύξετε τη στρατηγική που θα εγγυηθεί την επιτυχία σας.

Η Evelyn Watkins είναι μια δυναμική συγγραφέας, εκπαιδεύτρια και σύμβουλος αποκατάστασης προσωπικής ζωής (life coach), με πλούσια προσωπική πείρα. Από τότε που έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της εμψύχωσης έχει συνεργαστεί με αμέτρητες επιχειρήσεις, ενώ τα εβδομαδιαία εργαστήρια προσωπικής ενίσχυσης που διοργανώνει έχουν εφοδιάσει χιλιάδες ανθρώπους με τα απαραίτητα εργαλεία, όχι μόνο να πετύχουν, αλλά να απογειώσουν τη ζωή τους σε απίστευτα νέα ύψη.


Add: 2015-10-08 10:36:53 - Upd: 2021-03-17 18:29:33