Ο Κώστας Βουτσάς μιλάει στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-565-081-0
Andy's Publishers, Αθήνα, 11/2014
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 5.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 14 εκ., 117 σελ.
Περιγραφή

Ο Κώστας Βουτσάς είναι ένας "κανονικός" άνθρωπος. Κι αυτό το λέω και το βάζω σε εισαγωγικά, ακριβώς γιατί πρόκειται για ένα τόσο μεγάλο και διαχρονικό αστέρι του θεάτρου και του κινηματογράφου. Πραγματικό είδωλο, πολύ μεγάλος σταρ, υπερ-εμπορικός με διάρκεια απίστευτη, αλλά χωρίς τίποτα από όλα αυτά να του έχει "μετακινήσει" το μυαλό είτε προς την έπαρση, είτε προς την αλαζονεία. Άμεσος, ειλικρινής, ευγενικός, γεμάτος χιούμορ αλλά και ιδιαίτερα σοβαρός όταν χρειάζεται, καλλιεργημένος ουσιαστικά σχετικά με την εποχή του και με τον κόσμο γύρω του, με θέση και άποψη τεκμηριωμένη όσον αφορά τα πολιτικά, καλλιτεχνικά και κοινωνικά δρώμενα και πάνω απ` όλα καλός άνθρωπος και καλός φίλος.


Μια σειρά από βιβλία "τσέπης" για τον ελληνικό κινηματογράφο και τους ανθρώπους του. Κάθε ένα αφιερωμένο σε κάποια ξεχωριστή προσωπικότητα του ελληνικού σινεμά, περιέχει μία μεγάλη συνέντευξη-συζήτηση του τιμώμενου προσώπου με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, ένα πλήρες βιογραφικό και την πλήρη φιλμογραφία του σχολιασμένη, καθώς και ένα κείμενο με την προσωπική ματιά του συγγραφέα πάνω στην προσωπικότητα καθενός πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.
Μια ολοκληρωμένη περιγραφή της κινηματογραφικής καριέρας του καθενός, αλλά και ένα γλαφυρό αφήγημα για να γνωρίσετε καλύτερα τους ανθρώπους που αγαπήσατε μέσα από το έργο τους.


Add: 2015-09-22 11:34:50 - Upd: 2016-10-17 10:30:31