Η εξαφάνιση
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-03-0294-3
Μεταίχμιο, Αθήνα, 5/2015
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 8.53 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
552 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Η συνέχεια της αστυνομικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί η Φριεντρίκα Μπέργιμαν.
Περιγραφή

Νο1 μπεστ σέλερ στη Σουηδία

 

Η τρίτη περιπέτεια της Φριεντρίκα Μπέργιμαν


Δύο χρόνια μετά την εξαφάνιση της Ρεμπέκα Τρόλε, το διαμελισμένο πτώμα της ανακαλύπτεται τυχαία σε ένα δάσος. Σύντομα, στην ίδια περιοχή βρίσκονται δύο ακόμα πτώματα για να περιπλέξουν την υπόθεση. Η ερευνήτρια Φριεντρίκα Μπέργιμαν και η ομάδα της αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά: Γιατί οι φωτογραφίες του θύματος με το όνομα Μις Θαύμα είχαν αναρτηθεί σε πορνοσάιτ δύο μήνες μετά τον θάνατό της; Πόσο είχε προχωρήσει τη διατριβή της στην οποία προσπαθούσε να αθωώσει τη Θέα Άλντριν, συγγραφέα παιδικών βιβλίων, από τον φόνο του συζύγου της για τον οποίο είχε καταδικαστεί; Τι σχέση με όλα τα παραπάνω μπορεί να έχει ένα σναφ φιλμ γυρισμένο πριν από πολλά χρόνια;

Τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα για τη Φριεντρίκα όταν το όνομα του συντρόφου της συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτά των υπόπτων… Ένα επώδυνο δράμα του παρελθόντος διεκδικεί τα θύματά του από το παρόν.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Η τέχνη της ανατροπής στο απόγειό της. Μια συναρπαστική ιστορία για γερά νεύρα.
Kirkus Review

Θρίλερ με υπνωτιστική δύναμη. Σε κάθε κεφάλαιο η ένταση κλιμακώνεται. Είναι κυριολεκτικά αδύνατον να το αφήσεις από τα χέρια σου.
NDR Info

Όπως και στα προηγούμενα βιβλία της σειράς, η σκοτεινή και καθηλωτική πλοκή συνάδει απόλυτα με τα χαρακτηριστικά της αξιομνημόνευτης ηρωίδας της Ohlsson. Aυτή τη φορά ωστόσο είναι απογειωμένη… Οι αναγνώστες θα γυρνούν τις σελίδες με κομμένη την ανάσα.
Book Reporter

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2015-09-02 09:38:55 - Upd: 2023-06-08 14:52:28