Ρέκβιεμ για τον Μπράουν
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-03-0144-1
Μεταίχμιο, Αθήνα, 3/2015
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 3.41 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
392 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Ο Φριτς Μπράουν, πρώην αστυνομικός, τώρα πια ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο οποίος λατρεύει τον Μπετόβεν, θα αναλάβει μια υπόθεση παρακολούθησης, για την οποία προαισθάνεται πως θα είναι η τελευταία του.
Περιγραφή

[...] Τίποτε από όσα έγιναν πριν ή από όσα θα συμβούν μετά δεν μπορεί ν` αγγίξει εκείνο το καλοκαίρι, τότε που ήμουν μέρος της τρελής, τραγικής μουσικής που συνέθετε η ζωή τόσων ανθρώπων. Εκείνο το καλοκαίρι ήταν το δικό μου κονσέρτο για ορχήστρα - κάθε όργανο της ορχήστρας να έχει τη δική του ισάξια και όμως απολύτως διακριτή φωνή. [...]
Ο Φριτς Μπράουν, πρώην αστυνομικός, τώρα πια ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο οποίος λατρεύει τον Μπετόβεν, θα αναλάβει μια υπόθεση παρακολούθησης, για την οποία προαισθάνεται πως θα είναι η τελευταία του. Καθώς το κουβάρι ξετυλίγεται, θα παγιδευτεί σε μια δίνη εμπρησμών, διαφθοράς και πορνό, στην οποία τον τραβά η Τζέιν, μια όμορφη τσελίστρια, το αντικείμενο της παρακολούθησής του.

Ένας ποιητής του αίματος που γράφει σαν να χειρίζεται αλυσοπρίονο. Ο Ellroy έχει επαναπροσδιορίσει ριζικά τη σύγχρονη αστυνομική λογοτεχνία.
Atlanta Journal-Constitution

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2015-09-02 09:38:55 - Upd: 2024-01-16 15:28:59