Spirit animals 2: Κυνηγημένοι
Εικονογράφηση: Geise, Keirsten
Επιμέλεια κειμένου: Κατσαρού, Βίκυ
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-364-794-2
Διόπτρα, Αθήνα, 11/2014
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 7.49 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
248 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Έχει περάσει πολύ λίγος καιρός από τη στιγμή που οι τέσσερεις μικροί ήρωες έγιναν ομάδα και οι δεσμοί με τα ζώα πνεύματά τους δεν έχουν ακόμα δοκιμαστεί αρκετά. Όμως τώρα τους περιμένει μια βάναυση αντιπαράθεση με έναν εχθρό που θα παραβεί κάθε κανόνα για να τους νικήσει.
Περιγραφή

Στον κόσμο του Έρντας, λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να καλέσουν ένα ζώο πνεύμα με τον τρόπο που το έκαναν ο Κόνορ, η Αμπέκε, η Μέιλιν και ο Ρόλαν. Ο δεσμός που μοιράζονται με τα ζώα τους τους επιτρέπει να έχουν υπερφυσικές ικανότητες.
Τι θα συνέβαινε όμως αν υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος, για να δημιουργηθεί ένα ζώο πνεύμα και να επιβληθεί ο δεσμός, δίνοντας στον άνθρωπο τον απόλυτο έλεγχο; Και τι θα συνέβαινε αν αυτό το δώρο το πρόσφεραν σε έναν εγωιστή… με κάποιο αντάλλαγμα;
Οι τέσσερις μικροί ήρωες είχαν λίγο καιρό στη διάθεσή τους για να έρθουν κοντά ως ομάδα, και οι δεσμοί τους με τα ζώα πνεύματά τους δεν έχουν δοκιμαστεί αρκετά. Όμως τώρα τους περιμένει μια σκληρή αναμέτρηση με έναν εχθρό, που θα παραβεί κάθε κανόνα για να τους νικήσει.

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2015-08-31 08:40:54 - Upd: 2021-08-02 14:42:52