Η Επιλογή του Ερωτικού Συντρόφου
Κατανοώντας τις Ασυνείδητες Δυναμικές προσεγγίζουμε Νέους Τρόπους και Προοπτικές
Εξώφυλλο/εικαστικό: Παπαδάτου, Έλενα
Επιμέλεια κειμένου: Σαλιβέρου, Άννα
Επιμέλεια σειράς: Βαγιακάκος, Νικόλαος Μ.
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-9415-72-9
Αλφάβητο Ζωής, Αθήνα, 2015
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 9.47 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, PDF
90 σελ.
Περιγραφή

Ένας περιεκτικός οδηγός για να κατανοήσουμε τις μη συνειδητές στρατηγικές που ακολουθούμε, προκειμένου να συνάψουμε σχέσεις. Πώς σχετιζόμαστε σε ψυχικό και ενεργειακό επίπεδο και τι καινούργιο μπορούμε να πράξουμε, για να συναντήσουμε την ολοκλήρωση και τη χαρά στο πεδίο των σχέσεων. Μια καινοτομική και αποκαλυπτική παρουσίαση της κατεύθυνσης που χρειάζεται να αποκτήσει η θεραπεία του «εσωτερικού μας ζευγαριού», το οποίο αν δεν αποκατασταθεί μέσα μας αυθεντικά, οι σχέσεις μας με τους ερωτικούς μας συντρόφους θα συνεχίσουν να μας προβληματίζουν και να δεσμεύουν σημαντικό μέρος της προσωπικής μας δύναμης.

Περιλαμβάνονται: οι Ψυχικές Επιδράσεις, η Ανάπτυξη του Εγώ, ο Ενδοβεβλημένος Γονέας, Συναντώντας το Έτερον Ήμισυ, η Ενεργειακή Ένωση των Φύλων, οι Βασικοί Αρχετυπικοί Ρόλοι, Βιωματική Εργασία και Εναρμόνιση με τα Αρχέτυπα των Φύλων.

Ένα πολύ χρήσιμο βοήθημα για ψυχοθεραπευτές, συμβούλους ψυχικής υγείας και για κάθε έναν που ενδιαφέρεται σοβαρά να αλλάξει την ποιότητα και το επίπεδο των ερωτικών του σχέσεων. Συνδυάζεται ιδανικά με την παραγωγή από 4 CD & Ασκήσεις, με τίτλο «Θεραπεία Ζεύγους» του ιδίου συγγραφέα από τις Εκδόσεις Αλφάβητο Ζωής®.


Add: 2015-07-28 15:23:29 - Upd: 2023-08-11 10:10:51