Δεν χρειάζεσαι τίτλο για να είσαι ηγέτης
Πώς ο οποιοσδήποτε, οπουδήποτε, μπορεί να κάνει τη θετική διαφορά
You Don't Need a Title to Be a Leader : How Anyone, Anywhere, Can Make a Positive Difference (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-7977-76-2
Θέσις, Σέρρες, 10/2014
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 9.94 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 115 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Στο νέο του βιβλίο «Δεν χρειάζεσαι τίτλο για να είσαι Ηγέτης», ο Μαρκ Σάνμπορν δείχνει πώς ο καθένας μας μπορεί να είναι ηγέτης στην καθημερινότητά μας και να κάνει μια θετική διαφορά, ασχέτως τίτλου ή θέσης.
Περιγραφή

Στο νέο του βιβλίο, Δεν χρειάζεσαι τίτλο για να είσαι Ηγέτης, ο Μαρκ Σάνμπορν δείχνει πώς ο καθένας μας μπορεί να είναι ηγέτης στην καθημερινότητά μας και να κάνει μια θετική διαφορά, ασχέτως τίτλου ή θέσης.

Μέσα από έναν αριθμό ιστοριών ο Σάνμπορν αποκαλύπτει τα μυστικά τα οποία ο καθένας μας μπορεί να χρησιμοποιήσει για να βελτιώσει τον χώρο του και να ενισχύσει την επαγγελματική του πορεία.

Η γνήσια ηγεσία —η ηγεσία με “ήτα μικρό”, όπως το θέτει— δεν παρέχεται από τον τίτλο που φέρει κάποιος ούτε περιορίζεται σε διευθυντικά γραφεία. Αντιθέτως, αναδεικνύεται μέσα από τις καθημερινές πράξεις μας και από τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουμε τη ζωή των ανθρώπων γύρω μας. Μεταξύ των χαρακτηριστικών που έχουν οι γνήσιοι ηγέτες είναι και ότι:

  • Ενεργούν με συναίσθηση του σκοπού τους, αντί να βυθίζονται σε άσκοπες δραστηριότητες.
  • Νοιάζονται για τους άλλους και τους ακούν.
  • Αναζητούν τρόπους να ενθαρρύνουν τη συνεισφορά και την ανάπτυξη των άλλων, αντί να εστιάζουν μόνο στα δικά τους επιτεύγματα.
  • Δημιουργούν μια υποθήκη επίτευξης και συνεισφοράς σε ό,τι κάνουν.

Όπως ανακάλυψαν αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, ο Μαρκ Σάνμπορν διαθέτει μια μοναδική ικανότητα να περιγράφει θεμελιώδεις αλήθειες για τις επιχειρήσεις και την ηγεσία, μέσα από απλές ιστορίες και διηγήσεις. Το Δεν χρειάζεσαι τίτλο για να είσαι Ηγέτης προσφέρει ένα γεμάτο έμπνευση μήνυμα για όποιον θέλει να πάρει στα χέρια του τον έλεγχο της ζωής του και να κάνει μια θετική διαφορά.


Add: 2015-07-16 12:40:08 - Upd: 2021-03-17 18:29:31