Στη Σκιά του Πάθους
Thief of Shadows (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Ζαπάντη, Ιωάννα
Επιμέλεια κειμένου: Δαπέργολα, Στέλλα
Επιμέλεια σειράς: Λέτσα, Αλεξάνδρα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-497-762-8
Anubis, Αθήνα, 4/2014
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 5.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
12 x 18 εκ., 400 σελ.
Περιγραφή
ΕΝΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΝΤΡΑΣ
 

Ο Γουίντερ Μέικπις ζει διπλή ζωή. Την ημέρα είναι ο στωικός διευθυντής ενός ιδρύματος για έκθετα βρέφη. Η νύχτα, όμως, φέρνει στην επιφάνεια μια σκοτεινή πλευρά του. Καθώς το φεγγάρι ανατέλλει, ζωντανεύει το Φάντασμα του Σεντ Τζάιλς προστάτης των φτωχών, αδέκαστος κριτής, παράνομος. Όταν μια όμορφη αριστοκράτισσα σώζει το Φάντασμα από τον όχλο, ο Γουίντερ δε φαντάζεται ότι οι δύο του κόσμοι πρόκειται να έρθουν σε σύγκρουση...

ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Η Λαίδη Ίζαμπελ Μπέκινχολ απολαμβάνει τις προκλήσεις. Ωστόσο, όταν της ζητείται να διδάξει στο σκυθρωπό διευθυντή του Ιδρύματος τους τρόπους της καλής κοινωνίας, βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της Και δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί γιατί τα μάτια του της φαίνονται τόσο οικεία και τα χείλη του τόσο δελεαστικά.

ΕΝΑ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟ ΠΑΘΟΣ

Τους χωρίζουν δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι και τους ενώνει ένα ακατανίκητο πάθος Όμως όταν ορφανά κοριτσάκια αρχίζουν να εξαφανίζονται από το Σεντ Τζάιλς, ο Γουίντερ θα πρέπει να ξεδιαλύνει το μυστήριο. Και γι αυτό ίσως χρειαστεί να θυσιάσει τα πάντα το Ίδρυμα, την Ίζαμπελ ακόμα και την ίδια του τη ζωή.


Add: 2015-06-26 11:32:10 - Upd: 2021-03-17 18:29:31