Τα Ευαγγέλια της Κολάσεως
Scarlet Gospels (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-507-085-4
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 7.70 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
12 x 18 εκ., 247 γρ., 416 σελ.
Περιγραφή

Οι τελευταίοι μάγοι της Γης ζουν μέσα στο φόβο. Ο δαίμονας Πίνχεντ, ιερέας του Τάγματος των Κοινοβιτών στην Κόλαση, τους εντοπίζει και τους σκοτώνει, αφού αποσπάσει πρώτα τις γνώσεις και τα μυστικά τους. Ο στόχος του είναι νΆ αποκτήσει όσο περισσότερες δυνάμεις μπορεί, για να γίνει κύριος της Κόλασης.

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Χάρι Ντ` Αμούρ εκπληρώνει τις τελευταίες επιθυμίες των νεκρών, οι οποίοι επικοινωνούν με τη συνεργάτιδά του, το τυφλό μέντιουμ Νόρμα Πέιν. Καθώς ερευνά μια από τις υποθέσεις του, ο Χάρι ανοίγει άθελά του μια πύλη μεταξύ Γης και Κόλασης, και η πιο άγρια μάχη ανάμεσα στο Καλό και στο Κακό που γνώρισε ποτέ αυτός ο κόσμος ξεκινά. Ο Πίνχεντ χρειάζεται έναν αυτόπτη μάρτυρα που θα καταγράψει την ιστορία του σαν ευαγγέλιο. Και ο Χάρι αντιλαμβάνεται πως για να σώσει τη Νόρμα –και την ψυχή του– θα πρέπει να περάσει από την Κόλαση. Κυριολεκτικά…

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, ο Κλάιβ Μπάρκερ παρουσιάζει τον διάσημο από την κινηματογραφική ταινία Χελρέιζερ –και εμβληματικό χαρακτήρα της ποπ κουλτούρας του τρόμου– Πίνχεντ, σε ένα έξοχο, επικό, πολυσύνθετο μυθιστόρημα γεμάτο φαντασία, αίμα και ανείπωτα ανατριχιαστικούς εφιάλτες.


Add: 2015-06-18 08:15:16 - Upd: 2023-06-08 14:52:27