CASARETT & DOULL Βασική Τοξικολογία
2/Ε
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-394-932-9
Παρισιάνου Α.Ε., Αθήνα, 5/2015
2η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 85.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
Περιγραφή
Περιγραφή


Το βιβλίο Casarett & Doull Βασική Τοξικολογία είναι ένα έργο εύκολο στην κατανόηση των χρυσών κανόνων του συγκεκριμένου επιστημονικού πεδίου. Καθώς για πρώτη φορά έχει έγχρωμη μορφή, το βιβλίο συνδυάζει μια προσιτή και ελκυστική προσέγγιση της συγκεκριμένης επιστήμης, καλύπτοντας τις βασικές εισαγωγικές έννοιες, για να παρέχει σε εσάς μία γερή βάση στη βασική και στην ιατρική τοξικολογία. Περιληπτικό και συνάμα κατανοητό, το κείμενο καλύπτει τις βασικές αρχές, την τοξικοκινητική, πώς οι τοξικές επιδράσεις περνούν στις επόμενες γενιές, πώς το κάθε σύστημα στον οργανισμό αποκρίνεται σε δηλητήρια και τις ειδικές επιδράσεις ενός ευρέος φάσματος τοξικών παραγόντων – από τα φυτοφάρμακα έως την ακτινοβολία.
Συνοπτικά περιεχόμενα:
• Γενικές αρχές της Τοξικολογίας
• Η διακίνηση των τοξικών ουσίων
• Μη οργανοκατευθυνόμενη τοξικότητα
• Τοξικότητα στο όργανο–στόχο
• Τοξικοί παράγοντες
• Περιβαλλοντική τοξικολογία
• Εφαρμογές της τοξικολογίας
Χαρακτηριστικά:
n Μια πλήρης βασική σύνοψη των δηλητηρίων και της κλινικής αντιμετώπισης αυτών.
n Αποτυπώνει την επιστημονική γνώση περισσότερων από πενήντα διάσημων συνεργατών.
n  Μια σύνοψη των σημαντικών σημείων περιέχεται στην αρχή κάθε κεφαλαίου και ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής για επανάληψη παρατίθενται στο τέλος εκάστου.
n Περιλαμβάνονται σημαντικά κεφάλαια αναφορικά με θέματα «πρώτης γραμμής», όπως είναι η Αναλυτική/Ιατροδικαστική Τοξικολογία, η Κλινική Τοξικολογία, η Επαγγελματική Τοξικολογία, η Ατμοσφαιρική Ρύπανση και η Οικοτοξικολογία.





Add: 2015-06-16 09:05:11 - Upd: 2022-09-07 16:13:00