ABC στα Αφτί, Μύτη και Τράχηλος
ABC of Ear,Nose and Throat, 6th edition (τίτλος πρωτοτύπου)
Επιμέλεια κειμένου: Γκούμας, Πάνος Δ.
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-394-942-8
Παρισιάνου Α.Ε., Αθήνα, 1/2014
6η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 31.85 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Άδετο
21 x 28 εκ., 132 σελ.
Περιγραφή
Περιγραφή


To ΑBC στα Αφτί, Μύτη και Τράχηλος είναι ένα καθιερωμένο βιβλίο ως οδηγός για την αντιμετώπιση των πιο συχνών καταστάσεων του αφτιού, της μύτης και του τραχήλου. Ακολουθεί μια συμπτωματική προσέγγιση για την εκτίμηση και την ιεράρχηση των πιο συχνών περιπτώσεων και παρέχει καθοδήγηση για την πρωτοβάθμια φροντίδα και θεραπεία αλλά και για το πότε και το γιατί να αναζητήσει κάποιος τη γνώμη του ειδικού.
Πλήρως αναθεωρημένο για να αντανακλά τη σύγχρονη πρακτική στην Ωτορινολαρυγγολογία και στη χειρουργική της κεφαλής και του τραχήλου, νέα κεφάλαια αποτυπώνουν την ολοένα και μεγαλύτερη εξειδίκευση και τη βελτιωμένη κατανόηση των πιο πιθανών αιτίων αλλά και τη στοχευμένη θεραπεία των συμπτωμάτων, όπως οι εμβοές, οι ρινικές εκκρίσεις, η ρινική απόφραξη, η πλαστική χειρουργική προσώπου, ο τραυματισμός στην κεφαλή και στον τράχηλο, τα ξένα σώματα και η κλινική εκτίμηση και εξέταση από τον μη ειδικό. Υπάρχει νέο κείμενο που αφορά στη ρινοπλαστική, στην πλαστική χειρουργική, στην πλαστική χειρουργική του πτερυγίου του αφτιού, σε μη μελανωτικούς καρκίνους του δέρματος, στις παθήσεις του θυρεοειδούς και στον καρκίνο της κεφαλής και του τραχήλου με πολύ, νέο φωτογραφικό υλικό και διεξοδικούς αλγόριθμους.
Το ΑBC στα Αφτί, Μύτη και Τράχηλος, 6η έκδοση, είναι ένας πρακτικός οδηγός για τους Γενικούς Ιατρούς, τους νέους ιατρούς και για τους επαγγελματίες παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας. Επίσης αποτελεί μια περιεκτική εισαγωγή στη συγκεκριμένη ειδικότητα για τους φοιτητές της Ιατρικής, αυτούς της Οδοντιατρικής, της Νοσηλευτικής, της Ωτορινολαρυγγολογίας, τους λογοθεραπευτές και όλους όσοι παρέχουν φροντίδα σε ασθενείς με ανάλογα συμπτώματα ή σε αυτούς που έχουν πλέον θεραπευθεί από ειδικούς πάνω στην ΩΡΛ φροντίδα.





Add: 2015-06-10 13:14:45 - Upd: 2022-09-07 16:13:00