Κοινωνικά Εργαλεία
People Tools (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Παπαδούδη, Δάφνη
Επιμέλεια κειμένου: Ουσαντζοπούλου, Κέλλη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-461-651-0
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 4/2015
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 14.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 440 γρ., 272 σελ.
Περιγραφή

54 στρατηγικές για ουσιαστικότερες σχέσεις, χαρούμενη ζωή και περισσότερο πλούτο

Σε αυτό το απολαυστικό αλλά και πρακτικό βιβλίο, ο Alan C. Fox μοιράζεται μαζί σας 54 εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι, να πετύχετε επαγγελματικά και να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας, τους φίλους και τους συνεργάτες σας.

Ο Alan σάς μυεί σε κάθε εργαλείο, καθοδηγώντας σας μέσα από εμπνευσμένες σκέψεις και απολαυστικά περιστατικά από την πραγματική ζωή. Οι ιστορίες του θα σας αγγίξουν και οι συμβουλές του θα αλλάξουν τον τρόπο ζωής σας, γιατί τα εργαλεία που προτείνει μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και να φέρουν άμεσα αποτελέσματα.

Μεταξύ άλλων, θα μάθετε:

  • Γιατί μερικές φορές είναι καλύτερο να «τηγανίζετε ένα άλλο αυγό» και να μην παραμένετε σε μια κατάσταση που σας δυσαρεστεί!
  • Πότε είναι ώρα να «ανεβείτε το βουνό» και να δοκιμάσετε τα όριά σας.
  • Και, γιατί είναι σημαντικό να παρατηρείτε «την αγκράφα της ζώνης των άλλων», κοινώς, γιατί πρέπει να δίνετε περισσότερη βάση στα έργα τους, παρά στα λόγια τους!

Ο Άλαν Φοξ έχει σπουδάσει νομικά, οικονομικά και επαγγελματική γραφή. Είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος μιας κτηματομεσιτικής εταιρείας που κατέχει και διαχειρίζεται ακίνητα αξίας άνω του 1,5 δις δολαρίων. Μετέχει στα διοικητικά συμβούλια αρκετών μη κερδοσκοπικών οργανισμών και είναι ιδρυτής και εκδότης του Rattle, ενός από τα πιο αξιοσέβαστα λογοτεχνικά περιοδικά στις ΗΠΑ, όπου δημοσιεύονται συχνά οι συνεντεύξεις του με επιφανείς Αμερικανούς ποιητές, μεταξύ των οποίων και κάτοχοι του Βραβείου Πούλιτζερ.

Τα Κοινωνικά Εργαλεία αποτελούν το –δοκιμασμένο και πολύτιμο– απόσταγμα εβδομήντα τριών χρόνων ζωής. Με αυτά τα εργαλεία κατάφερε να επιτύχει επαγγελματικά, να συμπληρώσει 30 χρόνια γάμου και να μεγαλώσει εννέα παιδιά –έξι βιολογικά, δύο θετά και ένα ανάδοχο. Σήμερα ζει με τη σύζυγό του στο Λος Άντζελες.


Add: 2015-04-22 06:52:32 - Upd: 2021-03-17 18:29:28