Όμορφος Παίκτης
Bratiful Player (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5158-01-9
Κεστός, Αθήνα, 4/2015
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 14.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 730 γρ., 472 σελ.
Περιγραφή

Μετά το Όμορφο Κάθαρμα, την Όμορφη Σκύλα, τον Όμορφο ξένο και την Όμορφη Αμαρτία, ο Όμορφος παίκτης έρχεται να εμπλουτίσει τη σειρά μπεστ-σέλερ που έχει κάνει παγκόσμια αίσθηση!

Οι ήρωες που λατρέψατε είναι πάλι εδώ και είναι έτοιμοι να παραδοθούν στα πάθη τους… Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ένα ακόμα μυθιστόρημα γεμάτο καυτό ερωτισμό.

Αφού άκουσε τον εξάψαλμο απ’ τον υπερπροστατευτικό αδερφό της επειδή αμελεί την κοινωνική της ζωή έχοντας «θαφτεί» στο μεταπτυχιακό της, η Χάνα αποφασίζει να καταπιαστεί με το… πρότζεκτ που της ανέθεσε: να κυκλοφορήσει στον έξω κόσμο, να κάνει φίλους και ν’ αρχίσει να βγαίνει με άντρες.

Και… ο πλέον κατάλληλος για να τη μεταμορφώσει σε μια αισθησιακή σειρήνα, ποθητή για κάθε άντρα, είναι ο πανέμορφος Γουίλ Σάμερ, φίλος του αδερφού της και κολλητός του Μαξ Στέλαρ και του Μπένετ Ράιαν.

Ο Γουίλ, ριψοκίνδυνος επενδυτής και αμετανόητος πλεϊμπόι, αρχικά δεν δείχνει και τόσο πρόθυμος να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ερωτικής ανανέωσης της Χάνας, μέχρι που μια άγρια νύχτα η σαγηνευτική και άπειρη μαθήτριά του θα τον παρασύρει στο κρεβάτι –και ο Γουίλ θα μάθει, για πρώτη φορά, πώς είναι η ζωή με μια γυναίκα που φιλοδοξεί να σου μείνει αξέχαστη...

Οι συγγραφείς: Η ΚΡΙΣΤΙΝΑ και η ΛΟΡΕΝ είναι το συγγραφικό δίδυμο που δημιούργησε τα μπεστ-σέλερ Όμορφο Κάθαρμα (Beautiful Bastard), Όμορφη Σκύλα (Beautiful Bitch), Όμορφος ξένος (Beautiful Stranger) και Όμορφη Αμαρτία (Beautiful Bombshell), τα οποία έχουν διαβάσει πάνω από 2.000.000 αναγνώστες μέχρι σήμερα. Από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους, οι δύο συνεργάτιδες και φίλες βρίσκονται με ένα αισθηματικό μυθιστόρημα στο χέρι. Μπορείτε να μαθαίνετε νέα τους στη διεύθυνση ChristinaLaurenBooks.com, καθώς και στο Twitter, στα @seeCwrite και @lolashoes.


Add: 2015-04-22 05:41:29 - Upd: 2021-03-17 18:29:28