Όμορφη Αμαρτία
Bratiful Bombshell (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Σαρρή, Μυρτώ
Επιμέλεια κειμένου: Κερασίδης, Δημοσθένης
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5158-00-2
Κεστός, Αθήνα, 2/2015
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 8.86 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 300 γρ., 184 σελ.
Περιγραφή

Μετά την παγκόσμια επιτυχία των μπεστ-σέλερ Όμορφο Κάθαρμα, Όμορφη Σκύλα και Όμορφος Ξένος, ένα ακόμα βιβλίο της σειράς σάς περιμένει να το απολαύσετε!

Οι ήρωες που λατρέψατε είναι πάλι εδώ και είναι έτοιμοι να παραδοθούν στα πάθη τους…

Οι φίλοι του Μπένετ τον ξεκολλάνε επιτέλους από την αγκαλιά της Χλόης για ένα Σαββατοκύριακο ακολασίας στο Λας Βέγκας, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως ακριβώς τα είχαν σχεδιάσει…

Ο Μπένετ και ο Μαξ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και την παραμικρή ευκαιρία για να ξεγλιστρήσουν και να συναντηθούν στα κρυφά με τις γυναίκες που αγαπούν –και το Σαββατοκύριακο της αντροπαρέας εκτροχιάζεται εντελώς.

Η Χλόη Μιλς και ο Μπένετ Ράιαν από το Όμορφο Κάθαρμα επιστρέφουν για ένα τελευταίο καυτό και συγκλονιστικό διήμερο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! Το κακό είναι ότι… αυτά που θα συμβούν στο Λας Βέγκας είναι πιθανό να τους κάνουν να μη θέλουν να φύγουν ποτέ από εκεί…

Ένα απολαυστικά τολμηρό ερωτικό μυθιστόρημα, που θα σας συνεπάρει!

Οι συγγραφείς: Η ΚΡΙΣΤΙΝΑ και η ΛΟΡΕΝ είναι το συγγραφικό δίδυμο που δημιούργησε τα μπεστ-σέλερ Όμορφο Κάθαρμα (Beautiful Bastard), Όμορφη Σκύλα (Beautiful Bitch) και Όμορφος Ξένος (Beautiful Stranger), τα οποία έχουν διαβάσει πάνω από 2.000.000 αναγνώστες μέχρι σήμερα. Από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους, οι δύο συνεργάτιδες και φίλες βρίσκονται με ένα αισθηματικό μυθιστόρημα στο χέρι. Μπορείτε να μαθαίνετε νέα τους στη διεύθυνση ChristinaLaurenBooks.com, καθώς και στο Twitter, στα @seeCwrite και @lolashoes.


Add: 2015-02-27 09:40:29 - Upd: 2021-03-17 18:29:28