Τα ραδίκια ανάποδα
Τα (ανάποδα) ραδίκια ανάποδα
Φωτογράφος: Εμιρζάς, Ορφέας
Εικονογράφηση: Γαλίτης, Γιώργος
Επιμέλεια κειμένου: Κακίσης, Σωτήρης, 1954-
Επιμέλεια σειράς: Πουλάκος, Νέστορας
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5144-10-4
Εκδόσεις Βακχικόν, Αθήνα, 1/2015
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 4.30 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, PDF
Περιγραφή

Τα ραδίκια ανάποδα. Δε θα πάνε αδιάβαστα!


Θρήνος, κλαυθμός και οδυρμός και στεναγμός και λύπη εις τα βιβλιοπωλεία ολοκλήρου της επικρατείας!
   Vanitas vanitatum et omnia vanitas ή αλλιώς Ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης, ή ο Χάρος βγήκε παγανιά, ή τούτη η γη που την πατούμε όλοι μέσα θε να μπούμε!
   Μετά αφάτου θλίψεως και οδύνης, ενημερώνουμε όλους εσάς, τους φίλους, τεθλιμμένους και βαρυπενθούντες αναγνώστες, πως μετά από 4 χρόνια επιτυχίας (ή επι-κηδείας) σε σκηνές, παλκοσένικα, πυλωτές, μπαλκόνια, πέργκολες και γυψοσανίδες, το θεατρικό έργο του Γιώργου Γαλίτη Τα Ραδίκια Ανάποδα κυκλοφορεί και σε βιβλίο από τις εκδόσεις Vakxikon.gr, σε έντυπη, ηλεκτρονική, αδιάβροχη, υποβρύχια, αέρος-αέρος, και εδάφους- εδάφους έκδοση.   
   Ω, ναι! Η πιο μαύρη, άραχλη, σπαραξικάρδια, ξεκαρδιστική και selfie παράσταση για τσέμπαλο, φαγκότο, φέρετρο και οστεοφυλάκιο, που θάφτηκε από κοινό και κριτικούς, αν  και πήγε άκλαυτη δε θα πάει αδιάβαστη!
   Τα Ραδίκια Ανάποδα κυκλοφορούν πιο ανάποδα από ποτέ με πράσινη (κυπαρισσί) ανάπτυξη, μοβ κορδέλες, στεφάνια, κόλλυβα-σουβλάκι-τοστ, φυτιλάκια, καφέδες παρηγοριάς (εσπρέσο, καπουτσίνο, φρέντο, ντεκαφεϊνέ) και φέρετρα από μαόνι, τύπου βαθύ ταμπλαδωτό με διπλό χρωματισμό κερασιά και μαύρη λάκα ή με διπλά ανοιγόμενα καπάκια, σατέν επένδυση, μαξιλαράκι, και εξωτερικά χειροποίητα χερούλια.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: αυτά.

Λιγότερα λόγια για το βιβλίο: Τα Ραδίκια Ανάποδα είναι μία κωμωδία επί 13, ένα one dead man show, ένας black total κωμικός μονόλογος με δεκατρείς ρόλους. Δεκατρείς κωμικούς επικήδειους που και νεκρούς ανασταίνουν!
   Δυστυχώς όμως, τους φίλους αναγνώστες, τους περιμένει και μία ακόμα πιο δυσάρεστη έκπληξη: Τα Ραδίκια Ανάποδα κυκλοφορούν διπλά! Δεκατρία συν δεκατρία!
   Ω, ναι! Σε τούτο δω το μαύρο κι άραχλο βιβλίο υπάρχουν μαζί (κι ανάποδα) τα Ανάποδα Ραδίκια Ανάποδα. Πρόκειται για ένα ανάποδο βιβλίο μπόνους (ή πόνους) με συν δεκατρείς επικήδειους που δεν είδαν το σκοτάδι της δημοσιότητας.
   Και τα ερωτήματα παραμένουν: Τι κοινό έχει ένας ράπερ και ένας στρατηγός; Ένας Κρητικός και ένας μάγειρας; Ένας πολιτικός και μια χήρα εφοπλιστή; Ένας ηγούμενος και ένας κλέφτης; Και η απάντηση επίσης: Μα φυσικά, όλοι τους έχουν δει και διαβάσει Τα Ραδίκια Ανάποδα.
   Που; Σε όλα τα βιβλιοπωλεία!
   Πότε; Από τις αρχές Φεβρουαρίου του 2015 μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου του 2145. 
   Διαβάστε και σεις Τα Ραδίκια Ανάποδα και ελπίζουμε να πεθάνετε απ` τα γέλια!
   Ζωή σε λόγου σας και στα δικά μας οι απέθαντοι!
   Μια ζωή την είχαμε, να ζείτε να σας θυμόμαστε.


Add: 2015-02-03 10:38:50 - Upd: 2021-07-22 14:52:19