Γεύματα...ζωής
Είναι προτιμότερο να είσαι έτοιμος για την ευκαιρία και να μην έρθει, παρά να βρείς την ευκαιρία και να την χάσεις επειδή δεν είσαι έτοιμος.
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-8126-12-1
Κριτονού, Αθήνα, 2014
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 9.85 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 189 σελ.
Περιγραφή

Μπήκα εδώ μέσα για να φάω ένα πιάτο φαγητό, προσκαλεσμένος από αυτόν που αποδείχτηκε ο αρχιμάγειρας όχι μόνο της γευσιγνωσίας, αλλά και του πως και του γιατί της ζωής μας. Ένας σεφ, ο οποίος ξεδίπλωσε μπροστά στα μάτια μου τα μεγαλύτερα μυστικά του μαγειρέματος όλων των επιθυμιών μας, των προσδοκιών μας και του τρόπου για να τις αποκτήσουμε. Έφτασε ένα γεύμα για να μου δείξει το πόσο ελλιπή αντίληψη είχα για το πως λειτουργούμε ως άνθρωποι. Αυτά είναι γεύματα ζωής που αξίζουν, για να γνωρίσουμε όλοι το τι και το πως πρέπει να παραγγέλνουμε,  ώστε να απολαύσουμε ότι καλύτερο πραγματικά μας αξίζει.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ, συγγραφέας και του βιβλίου: Μια μέρα, μια ψυχή, τρεις ζωές.

Μια απρόσμενα ευχάριστη έκπληξη για τα ελληνικά λογοτεχνικά δεδομένα. Ένα πολύτιμο βιβλίο που, μέσω μιας πανέμορφα πλεγμένης αλληγορίας, τολμά και παρουσιάζει όλα τα μυστικά της επιστήμης της συνειδητής δημιουργίας. Χρήσιμο ακόμα και για τους πιο "ψαγμένους", συνταρακτικά αποκαλυπτικό για τους ανυποψίαστους...

 Στάμος Στίνης  Εκδότης  ΕΣΟΠΤΡΟΝ, ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ, HELLENIC NEXUS

Ένα «ταξίδι» στη ζωή που κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.  Μια πνευματική περιπέτεια που στοχεύει να προσφέρει στον αναγνώστη τρία από τα μεγαλύτερα «μυστικά» του ευ ζην.  Κι αυτά είναι η διαύγεια του οράματος και των στόχων, η εμπιστοσύνη στην ίδια τη ζωή και η «τέχνη» της διεκδικητικότητας.   Απολαυστικό, συγκινητικό, παρακινητικό και ευχάριστο μονοπάτι που δυναμώνει το νου και γαληνεύει την ψυχή. Κάθε του σελίδα κι ένα χαμόγελο στην ελπίδα,  στο θαύμα που παίζει κρυφτούλι στην καθημερινότητα μας και περιμένει να αποκαλυφθεί.

 Άκης Αγγελάκης, εκδότης, συγγραφέας, Business & Life Coach, Σύμβουλος Συνθετικής Προσέγγισης

Ένας άστεγος, νηστικός και απελπισμένος, καταφέρνει να γαντζωθεί στα λόγια του "παράξενου σεφ" που βρέθηκε στο δρόμο του και να ανακαλύψει τη δύναμη του νου του, το νόημα της αληθινής αγάπης και την ευθύνη για την πραγματικότητα του. Πολύ σημαντικά μηνύματα. 

Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ συγγραφέας

(Απο το οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2014-10-24 09:48:29 - Upd: 2014-11-04 13:49:55