Όμορφη Σκύλα
Bratiful Bitch (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Χατχούτ, Ρένα
Επιμέλεια κειμένου: Κερασίδης, Δημοσθένης
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-461-631-2
Κεστός, Αθήνα, 10/2014
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 8.86 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 280 γρ., 168 σελ.
Περιγραφή

Μόλις κυκλοφόρησε η καυτή συνέχεια της ιστορίας του Μπένετ Ράιαν και της Χλόης Μιλς… Μετά την παγκόσμια επιτυχία του μπεστ-σέλερ Όμορφο Κάθαρμα, ένα ακόμα βιβλίο της σειράς σάς περιμένει να το απολαύσετε!

…Ακριβώς τη στιγμή που η καριέρα της Χλόης αρχίζει να απογειώνεται, ο Μπένετ θα έδινε τα πάντα για να τη δει να χαλαρώνει έστω και λίγο, ώστε να μπορέσει να απολαύσει επιτέλους μερικές ώρες μαζί της. Εκείνη όμως αρνείται πεισματικά να θυσιάσει χρόνο από τη δουλειά της για χάρη του.

Ο Μπένετ, ξέροντας ότι πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, αποφασίζει ότι η τέλεια λύση για τα προβλήματά τους είναι τρεις εβδομάδες διακοπές στη νότια Γαλλία. Μόνο που τα πράγματα μ’ αυτούς τους δύο ποτέ δεν είναι απλά…

Η Χλόη Μιλς και ο Μπένετ Ράιαν, οι πρωταγωνιστές του βιβλίου Όμορφο Κάθαρμα, συνεχίζουν την άγρια, παθιασμένη σχέση τους έρωτα και μίσους –και την προχωρούν στο επόμενο επίπεδο.

Ένα ερωτικό, τολμηρό και απολαυστικό μυθιστόρημα, που διαβάζεται μονορούφι!

Οι συγγραφείς: Η ΚΡΙΣΤΙΝΑ και η ΛΟΡΕΝ είναι το συγγραφικό δίδυμο που δημιούργησε το μπεστ-σέλερ Όμορφο Κάθαρμα (Beautiful Bastard) που έχουν διαβάσει πάνω από 2.000.000 αναγνώστες μέχρι σήμερα. Από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους, οι δύο συνεργάτιδες και φίλες βρίσκονται με ένα αισθηματικό μυθιστόρημα στο χέρι. Μπορείτε να μαθαίνετε νέα τους στη διεύθυνση ChristinaLaurenBooks.com, καθώς και στο Twitter, στα @seeCwrite και @lolashoes


Add: 2014-10-03 12:45:21 - Upd: 2023-08-11 14:57:20