Τα 5 επίπεδα της ηγεσίας
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-461-618-3
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 6/2014
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 17.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 352 σελ.
Περιγραφή

Δοκιμασμένα βήματα για να πολλαπλασιάσετε τις δυνατότητές σας

Η ηγεσία δεν πηγάζει από τον τίτλο που έχετε –για την ακρίβεια, η ανάληψη μιας ηγετικής θέσης είναι μόνο το πρώτο (και χαμηλότερο) από τα πέντε επίπεδα τα οποία πρέπει να κατακτήσει κάθε αποτελεσματικός ηγέτης. Για να γίνετε κάτι περισσότερο από ένας απλός προϊστάμενος, πρέπει να αποκτήσετε την ικανότητα να εμπνέετε τους ανθρώπους σας και να σχηματίζετε ομάδες που θα παράγουν, όχι μόνον αποτελέσματα, αλλά και μελλοντικούς ηγέτες.

Στο βιβλίο αυτό, ο John C. Maxwell, συγγραφέας πολλών μπεστ-σέλερ σύμφωνα με τη λίστα των New York Times, εξηγεί με σαφήνεια τι σημαίνει πραγματική ηγεσία και την καθιστά προσιτή σε όλους. Πιο συγκεκριμένα, αναλύει τα 5 επίπεδα της ηγεσίας και σας εξηγεί πώς μπορείτε να τα κατακτήσετε:

1. Θέση: Σας ακολουθούν επειδή πρέπει.

2. Συγκατάθεση: Σας ακολουθούν επειδή το θέλουν.

3. Παραγωγή: Σας ακολουθούν για όσα έχετε προσφέρει στο σύνολο.

4. Εξέλιξη ανθρώπων: Σας ακολουθούν για όσα έχετε προσφέρει στους ίδιους.

5. Κορυφή: Σας ακολουθούν γι’ αυτό που είστε και γι’ αυτό που αντιπροσωπεύετε.

Με τις συμβουλές αυτού του βιβλίου και με προσπάθεια, επιμονή και θέληση για μάθηση, μπορούμε όλοι να φτάσουμε σε ένα υψηλότερο και αποτελεσματικότερο επίπεδο ηγεσίας, και να ασκήσουμε μεγαλύτερη επιρροή στις ζωές των ανθρώπων που μας περιβάλλουν.

Ο John C. Maxwell είναι παγκοσμίου φήμης ειδικός και εκπαιδευτής σε θέματα ηγεσίας, και συγγραφέας πολλών βιβλίων των οποίων οι πωλήσεις ξεπερνούν τα 21 εκατομμύρια αντίτυπα. Είναι ιδρυτής της The John Maxwell Company και του μη κερδοσκοπικού οργανισμού EQUIP στον οποίο έχουν εκπαιδευτεί σχεδόν 6 εκατομμύρια ηγέτες από 177 χώρες. Κάθε χρόνο δίνει ομιλίες σε εταιρείες του Fortune 500, σε κυβερνητικούς ηγέτες ανά τον κόσμο και σε πλήθος οργανισμών όπως το NFL, η Στρατιωτική Ακαδημία West Point των ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Έθνη. Μπορείτε να διαβάσετε το ιστολόγιό του στη διεύθυνση JohnMaxwellOnLeadership.com και να τον ακολουθήσετε στο Twitter, στη διεύθυνση Twitter.com/JohnCMaxwell.


Add: 2014-07-25 06:47:29 - Upd: 2021-03-17 18:29:26