Οδηγός επιτυχίας στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-461-590-2
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 10/2013
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 16.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 416 σελ.
Περιγραφή

Γ’ Λυκείου – Τεχνολογική κατεύθυνση

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός επιτυχίας, που κατατοπίζει τον αναγνώστη με μεθοδικότητα και σαφήνεια.

Απευθύνεται, κυρίως, στους μαθητές της Γ` τάξης Γενικού Λυκείου Τεχνολογικής Κατεύθυνσης που διδάσκονται το μάθημα «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον». Απευθύνεται, όμως, και σε όλους εκείνους που ασχολούνται με τον προγραμματισμό, και κατά συνέπεια με την «Ανάπτυξη Εφαρμογών», όπως είναι οι φοιτητές και οι σπουδαστές των διαφόρων σχολών Πληροφορικής, αλλά και στους μαθητές των ΕΠΑΛ, που ασχολούνται με τον προγραμματισμό.

Χάρη στην πολυετή εκπαιδευτική πείρα του Γ. Κάππου, τόσο μέσα σε τάξεις όσο και σε βαθμολογικά κέντρα, το βιβλίο αυτό εξασφαλίζει τις απαιτούμενες γνώσεις με τη μέγιστη δυνατή σαφήνεια και μεθοδικότητα.

Στις σελίδες του βιβλίου περιλαμβάνονται:

  • Τα βασικά σημεία της θεωρίας
  • Αντιπροσωπευτικά παραδείγματα και θέματα Πανελληνίων εξετάσεων
  • Μεθοδολογία για την επιτυχή αντιμετώπιση των θεμάτων θεωρίας και των ασκήσεων
  • Οδηγίες και συμβουλές για την τελική εξέταση, ώστε να μην υπάρξουν απώλειες μονάδων κατά τη βαθμολόγηση.

Ο Γιάννης Θ. Κάππος είναι δρ Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. με πολυετή πείρα στη δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έχει γράψει πλήθος βιβλίων και, από το 2000, διδάσκει το μάθημα «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» στο 4ο ΓΕΛ Ξάνθης. Παράλληλα, από το 2005 μέχρι και το 2013, ορίζεται ανελλιπώς μέλος της επιτροπής του Βαθμολογικού Κέντρου Καβάλας και συντονίζει τη βαθμολόγηση του συγκεκριμένου μαθήματος, γεγονός που του επιτρέπει να έχει σφαιρική αντίληψη του τρόπου βαθμολόγησης. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον δικτυακό του τόπο στη διεύθυνση www.kappos.gr.


Add: 2014-06-30 11:06:28 - Upd: 2020-10-23 13:46:22