Τεχνολογίες διαδικτύου
Αρχές λειτουργίας και προγραμματισμός στο διαδίκτυο
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-6759-90-1
1η έκδ., Ελληνική, Νέα
€ 31.85 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
24 x 17 εκ, 494 σελ.
Περιγραφή

Το βιβλίο "Τεχνολογίες διαδικτύου" έχει σκοπό να περιγράψει με εισαγωγικό τρόπο τις τεχνολογίες πάνω στις οποίες στηρίζεται το Διαδίκτυο και ο παγκόσμιος Ιστός και να αναφερθεί με περισσότερη λεπτομέρεια στην ανάπτυξη εφαρμογών, με τη χρήση συγκεκριμένων εργαλείων/γλωσσών.
Με την ραγδαία εξάπλωση του Διαδικτύου σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας είναι κυρίως αποτέλεσμα της εφεύρεσης του παγκόσμιου Ιστού, Η ευκολία με την οποία προσπελαύνουμε πληροφορίες σε απομακρυσμένους δικτυακούς τόπους οδήγησε σύντομα στην εκρηκτική ανάπτυξη δικτυακών εφαρμογών που προσφέρουν παντός είδους προϊόντα και υπηρεσίες.
Η ανάπτυξη εξειδικευμένων γλωσσών προγραμματισμού για τον Παγκόσμιο Ιστό ήταν ένα φυσικό επακόλουθο της ραγδαίας εξάπλωσης και γενίκευμενης χρήσης του. Παράλληλα, παρατηρείται η ύπαρξη πληθώρας βιβλίων που αναλύουν το φαινόμενο αυτό, προσφέρουν τεχνικές οδηγίες για την ανάπτυξη Επιτυχημένων εφαρμογών και με μεγάλη επιτυχία ενημερώνουν τον αναγνώστη για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του τομέα.