Τεχνικές πώλησης
Μάθετε τα βασικά των πωλήσεων
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-81003-0-5
Learning Evolution.gr, Θεσσαλονίκη, 12/2013
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 48.77 (περ. ΦΠΑ 6%)
Video, DVD video
Περιγραφή

Σε αυτό το DVD θα βρείτε τρεις παρουσιάσεις διάρκειας 90 λεπτών η κάθε μία. Συνολικά πάνω από τεσσεράμισι ώρες παρουσίασης, κατά τις οποίες θα μάθετε τα βασικά των πωλήσεων.Οι παρουσιάσεις προέρχονται από το online σεμινάριο που διοργάνωσε η LearningEvolution.gr με ομιλητή τον Γιώργο Ραλλάκη.

Παρακολουθώντας τις παρουσιάσεις του DVD θα αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα της διαδικασίας της πώλησης, και τις απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να προετοιμαστείτε για την πώληση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Θα μάθετε πως να προετοιμάζεστε για μια πώληση (οργάνωση υλικού, δομή παρουσίασης, εύρεση κατάλληλου κοινού στόχου), και πως να φέρεστε κατά τη διάρκεια της πώλησης (αντιμετώπιση αντιρρήσεων πελάτη, δόμηση επιχειρημάτων, κτλ).

Στο τέλος του σεμιναρίου θα γνωρίζετε πως να προετοιμαστείτε για να πουλήσετε οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία, πως να βρείτε το κατάλληλο κοινό στόχο (target group), πως να οργανώνετε τα επιχειρήματα σας, πως να φερθείτε στη διάρκεια της πώλησης και πως να αντιμετωπίσετε τις αντιρρήσεις των πελατών σας. Επίσης, θα μιλήσουμε για την εξυπηρέτηση πελατών και το (Cross ή Up Selling), την τέχνη του να πουλάς περισσότερα προϊόντα ή υπηρεσίες στους ήδη υπάρχοντες πελάτες σου.

Ενδεικτική θεματολογία:

1) Τι είναι η πώληση
2) Πως βρίσκουμε το κοινό στόχο (target group)
3) Πως καθορίζουμε το μοναδικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα (Unique selling point)
4) Πως μετατρέπουμε τα χαρακτηριστικά του προϊόντος μας σε οφέλη για τον καταναλωτή.
5) Πως προετοιμαζόμαστε για την πώληση
6) Τα στάδια της διαδικασίας της πώλησης
7) Τις βασικές κατηγορίες των αντιρρήσεων που μπορεί να έχει ένας πελάτης και πως να τις ξεπεράσουμε
8) Την εξυπηρέτηση πελατών
9) Το Cross ή Up selling, τον φθηνότερο και καλύτερο τρόπο για να αυξήσουμε τις πωλήσεις και τα κέρδη μας.