Η λίστα των ποτέ
The Never List (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Τσιρώνη, Έφη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-496-776-6
Ψυχογιός, Αθήνα, 9/2013
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 15.43 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 456 γρ., 370 σελ.
Περιγραφή

Η Σάρα και η Τζένιφερ έφτιαχναν για χρόνια την περίφημη Λίστα των Ποτέ, έναν κατάλογο με όλα όσα έπρεπε να αποφύγουν προκειμένου να είναι ασφαλείς. Ωστόσο, θα έρθει κάποτε η νύχτα εκείνη που οι προφυλάξεις θα αποδειχτούν ανεπαρκείς. Οι δυο κοπέλες μπαίνουν σε ένα ταξί που θα τις οδηγήσει στον πιο τρομερό προορισμό. Για τρία ολόκληρα χρόνια, βρίσκονται αιχμάλωτες, στο έλεος ενός σαδιστή.
Δέκα χρόνια μετά, η Σάρα προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, έχοντας αλλάξει ακόμα και το όνομά της, ανήμπορη να συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι η Τζένιφερ δε βγήκε ποτέ ζωντανή από το κελάρι. Τώρα, ο απαγωγέας της ετοιμάζεται να αποφυλακιστεί, και η Σάρα δεν μπορεί να αγνοεί για πολύ ακόμη τα γράμματα που της στέλνει από τη φυλακή.
Έτσι, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τους φόβους της και να συναντηθεί με τους άλλους επιζώντες από την αιχμαλωσία. Διασχίζει την Αμερική και οδηγείται σε έναν κόσμο κατοικημένο από μυστικές αδελφότητες, που επιδίδονται σε βασανιστήρια και σεξουαλικές διαστροφές. Η συνέχεια θα αποδειχτεί πιο τρομακτική από οτιδήποτε είχε φανταστεί η Σάρα.
Η Κόδι Ζαν κάνει το συγγραφικό της ντεμπούτο με ένα καταιγιστικό θρίλερ που διαβάζεται με μιαν ανάσα και της έχει εξασφαλίσει επάξια μια θέση πλάι σε συγγραφείς όπως η Τζίλιαν Φλιν, η Κάριν Σλότερ και ο Στιβ Γουάτσον.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2021-03-17 18:29:22