Από το Α ως το Ω
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-9963-706-82-2
Αρμίδα, Λευκωσία, 8/2013
1η έκδ., Ελληνική, Νέα
€ 16.57 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 15 εκ, 380 γρ, 272 σελ.
Περιγραφή

Με δεξιοτεχνία τους αφηγηματικούς τρόπους ο συγγραφέας υφαίνει τον ιστό της αφήγησης και ξετυλίγει την ιστορία αποκαλύπτοντας βαθυστόχαστες σκέψεις για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Ένα ξεχωριστό βιβλίο στο οποίο περιγράφεται η ζωή δύο ανθρώπων που βιώνουν διαφορετικές εμπειρίες και συναντιούνται σ’ ένα πάρκο, στο καταφύγιο της σύγχρονης μεγαλούπολης. Ένα παιδί που αναγκάστηκε να μεγαλώσει απότομα, που δεν έχει νιώσει αγάπη και οικογενειακή θαλπωρή. Μεγάλωσε προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσει τα παιδικά του βιώματα για να βρει τον εαυτό του. Ένας άλλος άνθρωπος που έχασε ό,τι αγαπούσε, μία γυναίκα, μία κόρη… ο μπεκρής της γειτονιάς.

Ο έρωτας προπύργιο της ευτυχίας, παρασέρνει, συγκινεί και καθηλώνει. Η αγάπη καταφέρνει να λύσει όλα τα προβλήματα. Απελευθερώνει τον άνθρωπο από τις τραυματικές εμπειρίες, τους φόβους και τα συναισθηματικά κενά του. Το Α και το Ω στη ζωή του ανθρώπου που ονειρεύεται μια κοινωνία απαλλαγμένη από τη βία και την καταπίεση και ανθρώπινες σχέσεις που να στηρίζονται στην κατανόηση, την προσφορά και την αγάπη.

Σ’ έναν κόσμο τραγικά παράλογο αλλά και όμορφο, δύο άνθρωποι προσπαθούν να βρουν απαντήσεις σε θεμελιακά ερωτήματα για το περιεχόμενο της επιτυχίας και της ευτυχίας και να ειρηνεύσουν με τον εαυτό τους και την κοινωνία.