Η αλήθεια
Πέμπτη διάσταση: Γαλαξίας νέφελων: Τριλογία
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-8166-11-0
Κίνητρο, Αθήνα, 1/2012
1η έκδ., Ελληνική, Νέα
€ 19.91 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 14 εκ, 274 γρ, 120 σελ.
τ. 1
Περιγραφή

Μία ιστορία αγάπης, προδοσίας και περιπέτειας που οδηγεί στην `αθανασία`. Ένα βιβλίο κλειδί ενθύμησης της πρωταρχικής γνώσης της Ψυχής. Μια δική μας ιστορία γεμάτη δονήσεις και ηχοπαλμούς που οδηγούν την ψυχοπνευματική μας υπόσταση σε άνοδο.
Είναι μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικές προσωπικές εμπειρίες της συγγραφέως μέσω σύνδεσης με τον Ανώτερο Εαυτό.
Εμπειρίες που τελικά την οδήγησαν να εργάζεται ως καθοδηγήτρια υπερβατικών ταξιδιών στην 5η διάσταση και να ιδρύσει τη μεταφυσική σχολή της με το όνομα `Πύλη Αγγέλων`.
Αναφέρεται κατά κύριο λόγο σε πνευματικές πληροφορίες που έχει λάβει μέσα σε όλα τα χρόνια της επικοινωνίας της με φωτεινούς δασκάλους από ανώτερες διαστάσεις και οι οποίες αφορούν κυρίως την 5η διάσταση που ήταν η κατοικία των ψυχών σε ζεύγη πριν την πτώση τους στην 3η διάσταση της Γης.
Για πρώτη φορά σε μορφή μυθιστορήματος, η πετυχημένη οραματίστρια ζωγράφος και συγγραφέας διηγείται την ιστορία της πτώσης, το διαχωρισμό από το άλλο μας μισό και την πορεία στη Γη, ώσπου το έτερό μας ήμισυ που ονομάζεται Ανώτερος Εαυτός να μας προσεγγίσει, ώστε να μας καθοδηγήσει στην ουράνια πατρίδα της 5ης διάστασης.
Ευφάνταστες περιγραφές των πλανητών του Γαλαξία Νεφελών της 5ης διάστασης, συνομιλίες με ανώτερες οντότητες και θεϊκά προγράμματα μετάλλαξης του ανθρώπινου DNA που θα βοηθήσουν στην ευκολότερη πρόσβασή μας στην 5η διάσταση περιλαμβάνονται σε μια ιστορία αγάπης, προδοσίας και αφύπνισης ως την τελική κάθαρση.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Πρόλογος: Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΙΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ - ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΝΕΦΕΛΩΝ
Η ΕΠΑΦΗ - ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ
ΣΠΟΥΔΕΣ - ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ
Η ΠΛΕΚΤΑΝΗ
Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Η ΠΤΩΣΗ
ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ
ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ
Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΖΗΡΙΩΝ
ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ
Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗ ΓΗ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΝΕΦΕΛΩΝ
ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΝΕΦΕΛΩΝ
ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ