Ένοχη αθωότητα
Μυθιστόρημα
A Cupboard Full of Coats (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-481-995-9
Μίνωας, Αθήνα, 10/2012
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 7.68 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, Other
313 σελ.
Περιγραφή

Λονδίνο, πριν από 14 χρόνια...
Η Τζινξ μεγαλώνει με τη μητέρα της, μια πανέμορφη μιγάδα με καταγωγή από την Καραϊβική. Στη ζωή τους εμφανίζεται ο Μπέρις, ο νέος σύντροφος της μητέρας της Τζινξ, που πολλές φορές γίνεται βίαιος. Η ερωτική αυτή σχέση αλλάζει αναπόφευκτα τη ζωή όλων τους, ενώ η έφηβη Τζινξ νιώθει πια να βρίσκεται στο περιθώριο.

Λονδίνο, σήμερα...
H Τζινξ βασανίζεται από την ανάμνηση του βίαιου φόνου της μητέρας της. Συντετριμμένη από την απώλεια και τις ενοχές, νιώθει ότι τα εφηβικά βιώματα στοιχειώνουν ακόμη τη ζωή της. Ο ξαφνικός ερχομός του Λέμον, ενός παλιού οικογενειακού φίλου, αναταράζει τη ζωή της καθώς εκείνος επιδιώκει να δουν ξεκάθαρα τι πραγματικά συνέβη τη μοιραία νύχτα του φόνου.

Στη διάρκεια ενός συνταρακτικού Σαββατοκύριακου ξεσκεπάζονται μία μία οι αλήθειες που παρέμεναν θαμμένες στο παρελθόν και έρχεται στο φως μια οικογενειακή ιστορία όπου κυριαρχούν η ζήλια και οι τραγικές προδοσίες.

Αναμειγνύοντας με μοναδικό τρόπο την γκρίζα ατμόσφαιρα του Ανατολικού Λονδίνου με ένα μεθυστικό και πικάντικο άρωμα Καραϊβικής, η Ιβέτ Έντουαρντς διηγείται μια συγκινητική ιστορία για τις ιδιαιτερότητες στη δυνατή σχέση μητέρας-κόρης και για τη σκοτεινή όψη της αθωότητας.


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2024-01-16 15:18:04