Έλρικ: Καταιγίδα
Το τέλος του καταραμένου άρχοντα
Εικονογράφηση: Russell, Craig P.
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-98479-5-7
Helm, Αθήνα, 9/2009
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 4.97 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
24 x 17 εκ, 60 σελ.
τ. 4
Περιγραφή

H "Καταιγίδα" αποτελεί την συνέχεια των κόμικς του Έλρικ, όπως αυτά είχαν εκδοθεί την δεκαετία του ’80 και του ’90 από την First Comics, την Eclipse και εν τέλει την Dark Horse. Ο Έλρικ, τελευταίος αυτοκράτορας του Μελνιμπονέ, καλείται να αντιμετωπίσει το τρομερό του πεπρωμένο: την χαραυγή μιας νέας εποχής μέσω της ολοκληρωτικής καταστροφής του κόσμου όπως τον γνωρίζει. Ο σκοτεινός ήρωας, οπλισμένος με την τρομερή "Καταιγίδα", πρωταγωνιστεί στο μεγαλειώδες αποκορύφωμα του έπους του Μάικλ Μούρκοκ, σε μια σειρά που διαμόρφωσε το συγγραφικό Νέο Κύμα στη Μεγάλη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Με νέα αποκλειστική εισαγωγή από τον δημιουργό Μάικλ Μούρκοκ και αναθεωρημένη αρθογραφία, σε μια συλλεκτική έκδοση τεσσάρων τόμων.
Η κορυφαία μεταφορά της επικής τετραλογίας του Έλρικ του Μελνιμπονέ σε κόμικς ολοκληρώνεται. Οι εκδόσεις Helm σε συνεργασία με την Dark Horse, παρουσιάζουν το τελευταίο μέρος της σειράς κόμικς "Έλρικ: Καταιγίδα", βασισμένο σε ένα από τα σημαντικότερα διηγήματα φαντασίας του Μάικλ Μούρκοκ, "Elric: Stormbringer".
Το συνταρακτικό τέλος του έπους του βασανισμένου πρίγκιπα, όπως αποδόθηκε από τον Μάικλ Μούρκοκ και σχεδιάστηκε αριστουργηματικά από τον βραβευμένο με Harvey Award για την σειρά, Φ. Κραιγκ Ράσσελ.