Εκ βαθέων - De Profundis: Μεταφυσική αλληλογραφία
Βάσει των Διδαχών του πνευματικού Δασκάλου και σύγχρονου Έλληνα Χριστοκεντρικού Μύστη Νικολάου Α. Μαργιωρή (1913-1993), που συνέγραψε 145 εσωτερικά έργα και άφησε ατέρμονες προφορικές παρακαταθήκες
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-85735-3-6
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 15.21 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 732 γρ., 400 σελ.
Περιγραφή

Μια τολμηρή, πολυδιάστατη και αποκαλυπτική μεταφυσική αλληλογραφία έρχεται να καλύψει Εκ Βαθέων τους αναζητητές - μαθητές του Εσωτερισμού αλλά και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.
Σ` αυτή δίδεται όλη η αναγκαία εσωτερική υποδομή για κατανόηση και πρότυπο πνευματικό προβληματισμό - προσανατολισμό.
Παρέχεται αφειδώς η Πνευματική Αλήθεια, ασυμβίβαστα, και σ` όλες τις δυνατές διαβαθμίσεις της, παρουσιάζοντας Διεξόδους ΟΥΣΙΑΣ για κάθε άνθρωπο επί της Γης.
Σε 400 περίπου σελίδες πληθώρα αλλεπάλληλων, βαθέων και δυσαπάντητων διατυπωθέντων εσωτερικών ερωτημάτων βρίσκουν σαφείς απαντήσεις και εκτενέστατες σημαντικές αναλύσεις με σκοπό να φωτίσουν κάθε δυνατή πτυχή των προβαλλόμενων θεμάτων.
Όλες οι απαντήσεις είναι απόρροια των υπερβατικών ελληνοκεντρικών και χριστοκεντρικών βιωματικών προτύπων του σύγχρονου πνευματικού Δασκάλου Νικολάου Α. Μαργιωρή (1913-1993, συνέγραψε πλέον των 145 έργων) παρουσιασθείσες μέσα από την γραφίδα του μαθητή του Ηλία Λ. Κατσιάμπα (συγγραφή 13 έργων).
Το παρόν σύγγραμμα ευελπιστεί να συμβάλει στην υπεύθυνη και Συνεπή Μεταφυσική Ενημέρωση (Αποκρυφολογική και Μυστικιστική) κατά Ν. Μαργιωρή καθώς και όλων των Μεγάλων του Πνεύματος.
Συνοδεύεται δε από τρεις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, βιογραφικά σημειώματα και σειρά links στα οποία φιλοξενούνται κατατοπιστικά εσωτερικά άρθρα πάνω στην Εσωτερική Θεραπευτική, την βαθύτερη όψη της Γιόγκα, την σχέση Δασκάλου μαθητή, τα ΜΜΕ κ.α.
Τέλος παρουσιάζεται εισήγηση - πρόταση για σύσταση Ιδρύματος Νικολάου Α. Μαργιωρή, ώστε σταδιακά να συλλεχθούν, διαφυλαχθούν και αναδειχθούν οι Απύθμενες Πνευματικές Παρακαταθήκες ενός Έλληνα Μύστη που έζησε στην εποχή μας και άφησε πρότυπες και εμπράγματες πνευματικές διδαχές - αξίες προς κατατόπιση - συστηματική παίδευση κάθε ενδιαφερόμενου και πιθανή μελλοντική αξιοποίηση για εαυτούς και αλλήλους.

Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2014-01-01 00:00:00