Είχαν όλοι άλλοθι
Killer's Choice (τίτλος πρωτοτύπου)
Εξαντλημένο
Bell / Χαρλένικ Ελλάς, Αθήνα, 10/1983
1η έκδ., Ελληνική, Νέα
Βιβλίο, Χαρτόδετο
18 x 10 εκ, 120 γρ, 183 σελ.
Αγγλικά (γλώσσα πρωτοτύπου)
Περιγραφή

Ήταν μια όμορφη κοκκινομάλλα και λεγόταν Άννη Μπουν. Βρέθηκε σκοτωμένη μέσα στο ποτοπωλείο όπου δούλευε. Ήταν πεσμένη στο πάτωμα ανάμεσα σε σπασμένα μπουκάλια και χυμένα ποτά.
Ποιος τη σκότωσε; ήταν το πρώτο ερώτημα των αστυνομικών. Πολύ γρήγορα όμως άρχισαν ν` αναρωτιούνται: Ποια ήταν η σκοτωμένη; Γιατί όσο περισσότερους γνωστούς της ανέκριναν τόσο περισσότερες "Άννες" ανακάλυπταν; Ο ένας μιλούσε για μια γλυκιά και ηθική Άννη· ο άλλος για μια Άννη αλκοολική· ο τρίτος για μια διανοούμενη Άννη που αγαπούσε τα βιβλία και τα καλά θεάματα.
Ποια ήταν λοιπόν η Άννη που δολοφονήθηκε; Ή μήπως όλα αυτά μαζί στοιχειοθετούσαν μια και μόνο Άννη και ο δολοφόνος σκότωσε μια γυναίκα που ήταν ένα σωρό πράγματα για ένα σωρό άντρες; Τα πράγματα όμως περιπλέκονται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι όλοι οι ύποπτοι είχαν ακλόνητο άλλοθι.

Στη σειρά "Αστυνομικά Bell" κυκλοφόρησαν, επίσης, τα βιβλία του Ed McBain: "Ποιος σκότωσε την Τζίνι Πέιτζ", "Η υπογραφή του δολοφόνου", "Μια σφαίρα για τον εκβιαστή", "Το όπλο ήταν άδειο" και "Δώρο από τον δολοφόνο".