Αρχές μάνατζμεντ και μάρκετινγκ
Οργανισμών και επιχειρήσεων, αθλητισμού και αναψυχής
Εξαντλημένο
ISBN: 978-960-8183-84-1
Χριστοδουλίδη, Θεσσαλονίκη, 2011
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 38.15 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Απροσδιόριστο δέσιμο
546 σελ.
Περιγραφή

Στόχος αυτού του συγγράμματος είναι να αναλυθούν οι βασικές και εισαγωγικές αρχές μάνατζμεντ και μάρκετινγκ και μέσω παραδειγμάτων να εφαρμοστούν στις αθλητικές υπηρεσίες και υπηρεσίες αναψυχής και τουρισμού. Απευθύνεται στους προπτυχιακούς φοιτητές των πανεπιστημιακών τμημάτων που παρακολουθούν τα μαθήματα της οργάνωσης και διοίκησης αθλητισμού, αναψυχής, τουρισμού, και αθλητικού μάρκετινγκ, στα στελέχη των αθλητικών οργανισμών, αθλητικών εταιριών και εταιριών αναψυχής, στους προπονητές, καθηγητές φυσικής αγωγής, αθλητές, και σε όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν τον τρόπο που λειτουργεί (ή θα έπρεπε να λειτουργεί) η αθλητική αγορά και η αγορά της αναψυχής.

Έχει γίνει μια επιλογή θεμάτων τα οποία, βάση της διδακτικής και επαγγελματικής εμπειρίας του συγγραφέα, θεωρούνται σημαντικά και πιο εφαρμοσμένα στους οργανισμούς αθλητισμού και αναψυχής. Τα κεφάλαια εισάγουν βασικές έννοιες με στόχο να κατανοηθεί η εφαρμογή τους στην αγορά του αθλητισμού και της αναψυχής μέσα από παραδείγματα. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχει μια λίστα από διεθνείς βιβλιογραφικές αναφορές στις οποίες ο αναγνώστης που ενδιαφέρεται περαιτέρω μπορεί να ανατρέξει.

Στην τελευταία ενότητα του βιβλίου υπάρχουν μια σειρά από case studies με στόχο να εφαρμοστεί η θεωρία που παρουσιάστηκε στα προηγούμενα κεφάλαια. Οι περιπτωσιακές αυτές μελέτες επιλέχθηκαν με στόχο να καλύψουν διάφορες πτυχές της αγοράς του αθλητισμού και της αναψυχής.


Add: 2014-01-01 00:00:00 - Upd: 2023-09-01 13:12:14